SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 23 Ocak 2024 #1 1 saattir gelmiyor. Kodu tekrar gönder seçeneğine basıyorum yine gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Kod gelmedi diye bir seçenek yok mu hocam?. Spam kutusunu kontrol ettiniz mi?.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 23 Ocak 2024 #3 Rassit dedi: Kod gelmedi diye bir seçenek yok mu hocam. Spam kutusunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tüm postalar seçeneğinde hepsi gözüktüğü için evet."Resend security code" seçeneği var.O da zaten kodu tekrar gönderiyor,ondada gelmedi.
Rassit dedi: Kod gelmedi diye bir seçenek yok mu hocam. Spam kutusunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tüm postalar seçeneğinde hepsi gözüktüğü için evet."Resend security code" seçeneği var.O da zaten kodu tekrar gönderiyor,ondada gelmedi.
MrGita23 Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #4 SemihDnz dedi: Tüm postalar seçeneğinde hepsi gözüktüğü için evet."Resend Security code" seçeneği var. O da zaten kodu tekrar gönderiyor, onda da gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum, bana da kod gelmedi.
SemihDnz dedi: Tüm postalar seçeneğinde hepsi gözüktüğü için evet."Resend Security code" seçeneği var. O da zaten kodu tekrar gönderiyor, onda da gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum, bana da kod gelmedi.
C caesar457 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 Gmail kullanıyorsanız spam kutusunu ayrıca kontrol edin. Tüm posta seçeneği spamı göstermiyor olması lazım. Bu akşam bana da aynısı olmuştu.
Gmail kullanıyorsanız spam kutusunu ayrıca kontrol edin. Tüm posta seçeneği spamı göstermiyor olması lazım. Bu akşam bana da aynısı olmuştu.
MrGita23 Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #6 caesar457 dedi: Gmail kullanıyorsanız spam kutusunu ayrıca kontrol edin. Tüm posta seçeneği spamı göstermiyor olması lazım. Bu akşam bana da aynısı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam özellikle tekrar baktım spam kutusuna, fakat kod gelmiyor.
caesar457 dedi: Gmail kullanıyorsanız spam kutusunu ayrıca kontrol edin. Tüm posta seçeneği spamı göstermiyor olması lazım. Bu akşam bana da aynısı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam özellikle tekrar baktım spam kutusuna, fakat kod gelmiyor.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 3 Şubat 2024 #7 MrGita23 dedi: Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum, bana da kod gelmedi. Genişletmek için tıkla... Akşam yapınca olmuştu akşam yapmayı deneyebilirsin.
MrGita23 dedi: Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum, bana da kod gelmedi. Genişletmek için tıkla... Akşam yapınca olmuştu akşam yapmayı deneyebilirsin.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #8 caesar457 dedi: Gmail kullanıyorsanız spam kutusunu ayrıca kontrol edin. Tüm posta seçeneği spamı göstermiyor olması lazım. Bu akşam bana da aynısı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler! Bu sorunu yaşıyordum. Ne normal postada ne de tüm postalar kısmında gözükmüyordu. Spam kısmına girince oraya geldiğini gördüm. Sağ olun
caesar457 dedi: Gmail kullanıyorsanız spam kutusunu ayrıca kontrol edin. Tüm posta seçeneği spamı göstermiyor olması lazım. Bu akşam bana da aynısı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler! Bu sorunu yaşıyordum. Ne normal postada ne de tüm postalar kısmında gözükmüyordu. Spam kısmına girince oraya geldiğini gördüm. Sağ olun