Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar GTX 960 kullanıcısıyım ve kampanyalı olarak The Witcher 3: Wild Hunt oyun kodunu gog.com üzerinden kullandım. Ancak ilk defa gog üzerinden indirme yapacağım bunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız . Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar GTX 960 kullanıcısıyım ve kampanyalı olarak The Witcher 3: Wild Hunt oyun kodunu gog.com üzerinden kullandım. Ancak ilk defa gog üzerinden indirme yapacağım bunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız .
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Mayıs 2015 #2 Try GOG Galaxy deyin. Galaxy, Steam gibi GOG'un bir istemcisi. Galaxy üzerinden giriş yaptığınızda oyunu indirebilmeniz gerek.
Try GOG Galaxy deyin. Galaxy, Steam gibi GOG'un bir istemcisi. Galaxy üzerinden giriş yaptığınızda oyunu indirebilmeniz gerek.
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #3 MF dedi: GOG Galaxy'i indirin. Galaxy, Steam gibi GOG'un bir istemcisi. Oradan indirme yapabilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum saat 2 yi bekleyeceğiz. Sıkıntısız kurulum olursa inceleme olabilir. Mikail Fidan Oyunun PC üzerinde açılmasına 2 saat var yaklaşık ancak gog galaxy kurdum ve hemen yükleme yapmak istiyor açıldı mı acaba ?
MF dedi: GOG Galaxy'i indirin. Galaxy, Steam gibi GOG'un bir istemcisi. Oradan indirme yapabilmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum saat 2 yi bekleyeceğiz. Sıkıntısız kurulum olursa inceleme olabilir. Mikail Fidan Oyunun PC üzerinde açılmasına 2 saat var yaklaşık ancak gog galaxy kurdum ve hemen yükleme yapmak istiyor açıldı mı acaba ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Mayıs 2015 #4 Ön yüklemeye açılmıştı oyun aynı GTA 5'te olduğu gibi.