E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 521 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Yanlışlıkla tıkladım ancak hemen kapattım. Şifremi de değiştirdim ekstra olarak ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 39,5 KB · Görüntüleme: 70
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 24 Kasım 2022 #2 efegumusay dedi: Yanlışlıkla tıkladım ancak hemen kapattım. Şifremi de değiştirdim ekstra olarak ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mail sahte değil. Size özel tek seferlik indirim kodu teslimatı yapmışlar. Mail aynı şekilde bana da gelmiş.
efegumusay dedi: Yanlışlıkla tıkladım ancak hemen kapattım. Şifremi de değiştirdim ekstra olarak ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mail sahte değil. Size özel tek seferlik indirim kodu teslimatı yapmışlar. Mail aynı şekilde bana da gelmiş.
E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 521 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #3 babypluto dedi: Mail sahte değil. Size özel tek seferlik indirim kodu teslimatı yapmışlar. Eki Görüntüle 1583446 Mail aynı şekilde bana da gelmiş. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ben de korkmuştum sahte mail diye.
babypluto dedi: Mail sahte değil. Size özel tek seferlik indirim kodu teslimatı yapmışlar. Eki Görüntüle 1583446 Mail aynı şekilde bana da gelmiş. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ben de korkmuştum sahte mail diye.