Download the best classic and new games on Windows, Mac & Linux. A vast selection of titles, DRM-free, with free goodies and 30-day money-back guarantee.
www.gog.com
Anladığım kadarı ile GOG connect ile Steam hesabımı GOG'a bağlarsam Steam kütüphanemdeki oyunlar GOG kütüphaneme de ekleniyormuş. Ve bildiğiniz gibi GOG oyunlarında DRM yok, oyunların dosyasını indirip Launcher'sız ve hesapsız oynayabiliyorsunuz.
Peki ben bir oyunu Steam'den alsam ve ardından GOG connect ile oyunu GOG kütüphaneme eklesem, GOG'dan da o oyunun dosyalarını indirsem sonra Steam'den oyunu iade etsem ne olur?
Gog sadece tüm tüküphaneleri birleştirmek ve atıyorum crysis 1 epic de var crysis 2 steam hesabında var bunları görmeni sağlıyor o oyun senin gog hesabına aktarımlıyor bir nevi kısayol diyebiliriz. O oyun yine senin stram veya epic hesabında.
Gog sadece tüm tüküphaneleri birleştirmek ve atıyorum crysis 1 epic de var crysis 2 steam hesabında var bunları görmeni sağlıyor o oyun senin gog hesabına aktarımlıyor bir nevi kısayol diyebiliriz. O oyun yine senin stram veya epic hesabında.
Ben oyunu komple gog kütüphane ekliyor diye biliyorum böyle değil mi ?
Yani bilmediğim için soruyorum, You own the games, so why buy them more than once? diye bir sloganı var yani kısayol için neden böyle bir slogan yapsınlar diye düşündüm, oyunu direkt steam launcherını indirip oynarım.
Ben oyunu komple gog kütüphane ekliyor diye biliyorum böyle değil mi ?
Yani bilmediğim için soruyorum, You own the games, so why buy them more than once? diye bir sloganı var yani kısayol için neden böyle bir slogan yapsınlar diye düşündüm, oyunu direkt steam launcherını indirip oynarım.