T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 30 Aralık 2020 #1 Bu GOG Galaxy dediğiniz uygulama nedir?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.815 Makaleler 5 Çözümler 23 30 Aralık 2020 #2 The Batman dedi: Bu GOG Galaxy dediğiniz uygulama nedir? Genişletmek için tıkla... GOG Galaxy uygulaması GOG'un başlatıcısıdır. GOG kütüphanenizde yer alan oyunları GOG Galaxy üzerinden de indirebilirsiniz.
The Batman dedi: Bu GOG Galaxy dediğiniz uygulama nedir? Genişletmek için tıkla... GOG Galaxy uygulaması GOG'un başlatıcısıdır. GOG kütüphanenizde yer alan oyunları GOG Galaxy üzerinden de indirebilirsiniz.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 15 30 Aralık 2020 #3 Steam, Epic benzeri bir Launcher.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.156 Makaleler 1 Çözümler 26 30 Aralık 2020 #4 Steam, Epic Games gibi GOG da bir launcher sunuyor ve bunun adı da GOG Galaxy.
Değerli Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #5 The Batman dedi: Bu GOG Galaxy dediğiniz uygulama nedir? Genişletmek için tıkla... GOG sanırsam CD Project'in yapmış olduğu bir başlatıcı. Bknz. Steam, Epic Games, Ubisoft Connect..
The Batman dedi: Bu GOG Galaxy dediğiniz uygulama nedir? Genişletmek için tıkla... GOG sanırsam CD Project'in yapmış olduğu bir başlatıcı. Bknz. Steam, Epic Games, Ubisoft Connect..
furkangrbt Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 Aynı zamanda Epic Games, Steam, Origin, Uplay gibi oyun kütüphanelerini tek bir yerde birleştirebiliyorsunuz.
Aynı zamanda Epic Games, Steam, Origin, Uplay gibi oyun kütüphanelerini tek bir yerde birleştirebiliyorsunuz.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Metro Last Light'ın ücretsiz verilmesiyle 5 dakika önce kullanmaya başlamış olduğum bir launcher. Sanırım Steam ve Epic Games Store tarzında işliyor her şey. Anormal bir şey yok gibi görünüyor.
Metro Last Light'ın ücretsiz verilmesiyle 5 dakika önce kullanmaya başlamış olduğum bir launcher. Sanırım Steam ve Epic Games Store tarzında işliyor her şey. Anormal bir şey yok gibi görünüyor.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 30 Aralık 2020 #8 furkangrbt dedi: Epic Games, Steam, Origin, Uplay Genişletmek için tıkla... Hepsinden hesabım var şu an. GOG'da açtım.
furkangrbt dedi: Epic Games, Steam, Origin, Uplay Genişletmek için tıkla... Hepsinden hesabım var şu an. GOG'da açtım.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 Şimdi Galaxy uygulamasını indirdim de. Cyberpunk 2077, Witcher 3 gibi dev oyunları yapan koskoca CPDR neden başlatıcısına Türkçe dil desteği eklemez yahu?
Şimdi Galaxy uygulamasını indirdim de. Cyberpunk 2077, Witcher 3 gibi dev oyunları yapan koskoca CPDR neden başlatıcısına Türkçe dil desteği eklemez yahu?