wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #11 RK800 dedi: Ya ben bu GOG Galaxy Launcher'ı beğeniyorum ya Bence kaliteli sizce? Genişletmek için tıkla... Açık konuşmak gerekirse Epic Launcher'dan daha iyi.
RK800 dedi: Ya ben bu GOG Galaxy Launcher'ı beğeniyorum ya Bence kaliteli sizce? Genişletmek için tıkla... Açık konuşmak gerekirse Epic Launcher'dan daha iyi.
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 29 Aralık 2023 #12 wednesday dedi: Açık konuşmak gerekirse Epic Launcher'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki peki Steam? Arayüz olarak ne düşünüyorsunuz?(Steam döver tabii de) achievements olarak GOG çok iyi bence. Son düzenleme: 29 Aralık 2023
wednesday dedi: Açık konuşmak gerekirse Epic Launcher'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki peki Steam? Arayüz olarak ne düşünüyorsunuz?(Steam döver tabii de) achievements olarak GOG çok iyi bence.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #13 RK800 dedi: Tabii ki peki Steam? Arayüz olarak ne düşünüyorsunuz? Achievements olarak GOG çok iyi bence. Genişletmek için tıkla... Steam'den iyi denemez, GOG sade hoş ve güzel.
RK800 dedi: Tabii ki peki Steam? Arayüz olarak ne düşünüyorsunuz? Achievements olarak GOG çok iyi bence. Genişletmek için tıkla... Steam'den iyi denemez, GOG sade hoş ve güzel.
Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 720 Çözümler 5 29 Aralık 2023 #14 wednesday dedi: Steam'den iyi denemez, GOG sade hoş ve güzel. Genişletmek için tıkla... Türkçe olsaymış arayüzü daha iyimiş. Bedava verdiği (süreli) yerleri nerden yakalayabiliriz
wednesday dedi: Steam'den iyi denemez, GOG sade hoş ve güzel. Genişletmek için tıkla... Türkçe olsaymış arayüzü daha iyimiş. Bedava verdiği (süreli) yerleri nerden yakalayabiliriz
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #15 Reggae Shark 35 dedi: Türkçe olsaymış arayüzü daha iyimiş. Bedava verdiği (süreli) yerleri nerden yakalayabiliriz Genişletmek için tıkla... Tam olarak derken?
Reggae Shark 35 dedi: Türkçe olsaymış arayüzü daha iyimiş. Bedava verdiği (süreli) yerleri nerden yakalayabiliriz Genişletmek için tıkla... Tam olarak derken?