Sürprizbozan Gojo vs sukuna gojo geri dönebilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burokah1

Hectopat
(Baştan uyarayım spoiler var) Hocam şimdi bu gojo ile sukuna fightında gojo öldü fakat rct kullanarak geri dönebileceğini söylüyorlar geri dönse sizce de çok saçma olmaz mı? Yani sırf karakter sevildi diye geri dönmesi hikayeyi çok kötü etkiler zaten hikaye için çok overpowered bir yan karakterdi hem yujinin gelişmesi için geri gelmemesi lazım yanlış mıyım?

Gelemez gojo fanboylar kendi aralarında geleceğini söylüyor ama imkansız

Bence gelmesi lazım gojosuz sukunayı alamazlar ve saçma öldü dövüş boyu gojo daha üstündü.

Geri donme şansı var ama donmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Gojo yok diye sukuna yenilmez diye de bir şey yok. Kashimo,yuta ve hakari içinden geçer şuan sukunanın.

Sukuna zaten taaa hikayenin başında analiz etmişti kavgayı

örneğin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sukunanin IQ’su zaten yüksek yeteri kadar. Ama gojo da iyi dövüştü şimdi ona kimse bir şey diyemez bence.

Geri donme şansı var ama donmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Gojo yok diye sukuna yenilmez diye de bir şey yok. Kashimo, yuta ve hakari içinden geçer şu an sukunanın.

Sukuna dövüşte tüm gücünü kullanmadı ve hatırladığım kadarıyla şu anda 19 parmak alabilirlerse şu anda alabilirler yorgun düştüğü için ama hala almaları çok zor ama bir yandanda ölmesi lazım haklısınız yuji falan güçsüz kaldı.

Sukunanin IQ’su zaten yüksek yeteri kadar. Ama gojo da iyi dövüştü şimdi ona kimse bir şey diyemez bence.
Şuan beklediğim şey kashimo’nun dövüşü kesinlikle. Tam bir canavar herif, sukuna dağılmış durumda zaten çok güzel bir savaş geçebilir arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…