Gojo vs Sukuna

WADDAF

Femtopat
Daha fazla  
Gojo vs Sukuna Mahoraga Agito + Gege =
Gojo > Sukuna, gelin tartısalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gojo vs Sukuna Mahoraga Agito + Gege =
Gojo > Sukuna, gelin tartısalım.
Sukuna meguminin ten shadows tekniğini çalıp mahoragayı evcilleştirmiş olmasaydı gojo ilk domain clashte sukunayı yeryüzünden silecekti maalesef sukuna bey mahoragayı çağırıp dışarıdan domaini kırdı ve kurtuldu üstüne tüm yumruk yumruğa savaşlarde yenildi ve tek kollu gojo tarafından dayak yedi son olarakta hollow nuke tarafından ölmek üzereyken yine MAHORAGA sayesinde world cutting slash kullanarak kazandı. sonuç olarak MY GLORIOUS KING GOJO>FRAUDKUNA

Battle IQ diyoruz buna dostum, Gojo’nun alanı abartı derecede güçlüydü ve Sukuna böyle bir yol izledi. Gojo’yu severim ama kaybetti başka açıklaması yok. Sukuna yakın zamana kadar adam bırakmadı mangada neredeyse. Serinin en güçlüsü o.

Tamam şimdi 10 gölge tekniğini savaştan çıkaralım kim kazanır? 10 gölge tekniği sukunanın değil. Gojo vs Sukuna güç karşılaştırması yapıyorsak 10 Gölgeyi katamayız diye düşünüyorum.

Ben kaybetmedi demiyorum dostum zaten savaşı kaybetmesi gerekiyordu. Zaten kaybetmese şovun MC'si gojo olacaktı. Lafım gojonun sukunadan güçlü olduğunu açıklamak içindi. Yanlış anlamışsınız.

10 gölge olmadan tabii ki işi çok zordu ve aslında Gojo savaşı domine eden taraftı. Ama Sukuna true form’a bile geçmemişti yani kesin bir şey soyleyemiyorum. Sukuna’nin Gojo’dan sonra bütün mangayı domine etmesi de kafa karıştırıcı aslında. Eğer Gojo’nun Infinity’sini geçmenin bir yolunu bulamazsan adam zaten ölümsüz neredeyse. Yazar Gojo ve Sukuna savaşında Gojo’yu iyi gösterdi ama Sukuna gereksiz ezildi bence. Dediğim gibi Gojo’dan sonra herkesi böcek gibi ezdi yani.

Nanami ve MEI MEI'ninde söylediği gibi jujutsu büyücüsüysen gojoyla kendini karşılaştırmamalısın bile diğer büyücüler gojo ve sukuna karşısında bir hiç oldukları için diğerlerini gojodan sonra ezmesine şaşırmadım hatta bu kadar zorlanması bile saçma geldi bana şahsen. Gojoyu yenebiliyorsa bütün büyücü alemini zaten tokatlamalı. Sukuna true formda olsaydı dövüş büyük ihtimalle başa baş geçcse de kazanan gojo olurdu. Zaten dediğin gibi adam ölümsüz.

Hakari kayıp ve Yuta beklediğim etkiyi vermedi. Eminim manga çok daha eğlenceli olurdu öyle olsaydı. Hakari Uraume’yle fazla uğraştı yazar unuttu onları herhalde.

Hakari kayıp ve yuta beklediğim etkiyi vermedi. Eminim manga çok daha eğlenceli olurdu öyle olsaydı. Hakari Uraume'yle fazla uğraştı yazar unuttu onları herhalde.

Ben sadece sevdiğim karakterlerle sezon 1 gibi eğlenceli sahnelerin olduğu güzel bir anime istiyorum fazlası değil. hakarinin getonun nanaminin gojonun olduğu güzel bir Arc'ın ne kadar eğlenceli olacağını düşünsene.

10 gölge tekniğini çıkartırsak, Sukuna tam formuna geçer ve Sukuna kazanır.

True formunda olsa Gojo 3 dakika da paket ederd Sukuna'yı. Zaten true formunda Gojo'ya kaybedeceğini bildiği için Meguminin bedenini kullandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…