xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #1 Hayırlı akşamlar, ara sıra GO kart sürüyorum ve sürerken anı olsun diye kayıt almak istiyorum ama GO Pro'ya para verecek lüksüm yok. Onun yerine Outfire göğüs telefon tutucu gibi bir alet buldum, alınır mı? GO kart için uygun mudur?
Hayırlı akşamlar, ara sıra GO kart sürüyorum ve sürerken anı olsun diye kayıt almak istiyorum ama GO Pro'ya para verecek lüksüm yok. Onun yerine Outfire göğüs telefon tutucu gibi bir alet buldum, alınır mı? GO kart için uygun mudur?
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 340 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:19 #2 Kemer varsa ve gelmezse evet iş görür ama sağlam olduğundan emin ol, tabii düşmesini istemiyorsan.
xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:10 #3 17kHerze dedi: Kemer varsa ve gelmezse evet iş görür ama sağlam olduğundan emin ol, tabii düşmesini istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Gelmezse derken sağ olun bu sıra cevabınız için.
17kHerze dedi: Kemer varsa ve gelmezse evet iş görür ama sağlam olduğundan emin ol, tabii düşmesini istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Gelmezse derken sağ olun bu sıra cevabınız için.