Gokart yapmak ne kadar tutar?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Genelde ABD gibi yerlerde popüler olan sokaklarda kullanılan mini gokart yapmak ne kadara mal olur?

Kiralık go kart'lar 10 dakikalık'ta 300 TL'den 600 TL' ye göre değişim gösterir.

60-100 bin arası tutar diye düşünüyorum
Hocam sanırım kiralık go kartları soruyor, ve profesyonel go karting yapmak toplam 300 Bin TL civarı tutar.

Kiralık GO Kart'lar 10 dakikalık'ta 300 TL'den 600 TL'ye göre değişim gösterir.

Hocam sanırım kiralık GO kartları soruyor, ve profesyonel GO karting yapmak toplam 300 Bin TL civarı tutar.

Hocam ben legal street GO kart sandım şu Zayn Sofuoğlunun bindiği falan

Hocam ben legal street GO kart sandım şu Zayn Sofuoğlunun bindiği falan
Hocam Zayn Sofuoğlu'nun sürdüğü de Pro-Kart, yani pist özel, onun ki 500 Bin TL civarlarında gezinir, görünüşe göre Türkiye'deki özel Go-Kart takımlarından satın alınmış.

Hocam ben legal street GO kart sandım şu zayn sofuoğlunun bindiği falan

Hocam zayn sofuoğlu'nun sürdüğü de Pro-kart, yani pist özel, onun ki 500 bin TL civarlarında gezinir, görünüşe göre Türkiye'deki özel GO-kart takımlarından satın alınmış.

İkisi de değil hocam demek istediğim bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Zayn Sofuoğlu'nun sürdüğü de Pro-Kart, yani pist özel, onun ki 500 Bin TL civarlarında gezinir, görünüşe göre Türkiye'deki özel Go-Kart takımlarından satın alınmış.
Oh o kadar pahalı mı bunlar ben normal bir 125 CC motosiklet fiyatından yola çıkarak tahmini bir şey söyledim ama şaşırttı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…