Gold bir telefona siyah ekran alınırsa çalışır mı?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
Benim telefonumun rengi Gold, ben bu telefonuma siyah ekran çalışır mı fikirleriniz neler?

Benim tahminim çalışır yine de sormak istedim.

Gold renkte olan bir telefona siyah renkteki bir cihazdan cikma ekran mi takacaksiniz? Ogleyse calisir.

Benim telefonumun rengi Gold, ben bu telefonuma siyah ekran çalışır mı fikirleriniz neler?

Benim tahminim çalışır yine de sormak istedim.
Çalışır, yıllar önce J7 Prime kullanıyordum ekranı kırılmıştı "Gold" rengiydi ve "Silver" renk ekran takılmıştı. (Telefonun arkası sarı, önü beyaz olması dışında bir problem yoktu)

Dosya Ekleri

• 20250228_145208.jpg
    20250228_145208.jpg
    296,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Neden böyle diyorlar?
Model numarası (SM-XXXX gibi) uymadığı için olmasın? Mesela J7'yi ele alalım. Her J7 ekranı her J7'ye takılabilir diye bir şey yok. 4 farklı model numarası var. Telefonuna ekran ararken S24, J7, Note 10 vb. basit model numarası ile arama yapma. Telefonun arkasında, ayarlarında falan yazan detaylı model numarası ile ekran araması yap.
Mesela "Samsung Galaxy A24 ekran" demek yerine "SM-A245F ekran" demelisin ki aldığın ekran anakarta ve telefondaki ROM'a (sistem) uysun.

Belirleyici olan renk değil model numarasıdır. Ayrıca gold renk kasa ve siyah çerçeveli ekran birleşimi çok güzel görünebilir.

Son düzenleme:
Model numarası (SM-XXXX gibi) uymadığı için olmasın? Mesela J7'yi ele alalım. Her J7 ekranı her J7'ye takılabilir diye bir şey yok. 4 farklı model numarası var. Telefonuna ekran ararken S24, J7, Note 10 vb. basit model numarası ile arama yapma. Telefonun arkasında, ayarlarında falan yazan detaylı model numarası ile ekran araması yap.
Mesela "Samsung Galaxy A24 ekran" demek yerine "SM-A245F ekran" demelisin ki aldığın ekran anakarta ve telefondaki ROM'a (sistem) uysun.

Belirleyici olan renk değil model numarasıdır. Ayrıca gold renk kasa ve siyah çerçeveli ekran birleşimi çok güzel görünebilir.
J7 Prime ekranı alacaktım benim telefonumda j7 prime, yinede uymaz diyorlar. Gold telefona siyah ekran uymaz diyorlar.

J7 Prime ekranı alacaktım benim telefonumda j7 prime, yinede uymaz diyorlar. Gold telefona siyah ekran uymaz diyorlar.
Sadece çerçeve rengi işte. J7 Prime modeline bak. Telefonun arkasında yazar. Türkiye için sadece SM-G610F modeli var. Dışarıdan getirilip IMEI atılmadıysa tabi. Alacağın ekran bilgilerinde "SM-G610F" yazıyorsa yeter.

Örnekler:

1740758428080.png

1740758458433.png

İsterse "pembe" ya da "kırmızı" olsun. Model uysun yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı