Gold Güvenilir mi ?

NvidiA.d

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Gold mağzasına gidip MSI laptop almayı düşünüyorum. Fakat herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Veya ürünü mağzasında yoksa internetten alışverişte sorun, sıkıntı çıkarırı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gold mağzasına gidip MSI laptop almayı düşünüyorum. Fakat herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Veya ürünü mağzasında yoksa internetten alışverişte sorun, sıkıntı çıkarırı mı ?
Mağazası var mı? Varsa bence sorun çıkmaz. (Bence diyorum tam emin değilim yeni duydum ismini.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gold çoğu mağazasını kapattı hatta kapanmadan önce zararına çok satış yaptı sonrasında internetten satışlarda ürün stokta olmadığı halde stokta varmış gibi gösterip satış yapmaya devam ettiler. E haliyle satın alan müşterilere 1-2 hafta içerisinde ürünü ya yolluyorlardı yada stokta yok deyip para iadesi yapıyorlardı. Şu an durumunu bilmiyorum ama ben olsam başka firmadan alışveriş yapardım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı