Goldmaster 5+1 ses sistemi kablo bağlantısı

crox

Centipat
Merhaba arkadaşlar,
Goldmaster marka HTS-648 model 5+1 ses sistemim var ama, TV izlerken bir türlü bütün hoparlörlerden ses alamıyorum. Dsmart kullanıyorum, D-Smart kutusuna mı yoksa TV'ye mi bağlayacağım ses sistemini? Bir de PS4'ü bağlayabilir miyim ses sistemine? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada fotoğrafları da ekledim. İlk foto ses siste mi, ikinci D-Smart, üçüncü TV.

ps4...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok basit. Resimdeki kablodan aliyorsun tv nin kulaklık çıkışına bağlıyorsun. ps4 uydu dvd ne varsa hdmi ile bagli zaten hepsinde tüm hoparlörlerden ses alacaksin.

Kablonuz nasıl? Fotoğrafını atar mısınız rica etsem?
Galiba kablonuzun ses sistemine bağlanan yeri 2 adet. AUX R ve L'ye bağlayacaksınız. TV'de de kulaklık işareti olan yere.

Sistem çok basit. Resimdeki kablodan aliyorsun tv nin kulaklık çıkışına bağlıyorsun. ps4 uydu dvd ne varsa hdmi ile bagli zaten hepsinde tüm hoparlörlerden ses alacaksin.Eki Görüntüle 415883
Ses sistemindeki 5+1 yazan yere takacağım o zaman , aux kısmı boş kalıcak , bu şekilde bağlayınca bütün hoparlörlerden ses gelicek değil mi ?

Evet aynen o sekilde 6 kanaldan da ses frekansi alacaksin 3kirmizi 3beyaz sag sol takimlar bas ve orta ses.

Evet aynen o sekilde 6 kanaldan da ses frekansi alacaksin 3kirmizi 3beyaz sag sol takimlar bas ve orta ses.
En az 1 metre uzunluğunda kabloya ihtiyacım var ama hep 30-40 cmlik bulabildim, önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ?

Önere bilceğim biryer yok ben istanbul/karaköyde selanik pasajinin oralardan alirim ihtiyaclarimi. Ama en kötü aux uzatma kullanabilirsiniz 1. 1.5 metrelik o zaman isiniz halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…