Goldmaster RC 428 alınır mı?

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el sitesinden bu direksiyon setini almayı düşünüyorum önerir misiniz? Diamond marka vardı ama hem çok eski hem de bu daha iyi fiyatı da uygun gibi. 450 TL ama daha pazarlık da yapmadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Ucuz direksiyon seti almak yerine iyi bir gamepad alırsanız daha iyi olur.

Amacım gamepad ile oynamak değil direksiyon seti istiyorum bu niye alınmaz peki?

Direksiyon seti istiyorsanız biraz para biriktirip ikinci el Logitech DFGT bakmanızı öneririm. Bu fiyata alınacak direksiyondan hayır gelmez.

Direksiyon seti istiyorsanız biraz para biriktirip ikinci el Logitech DFGT bakmanızı öneririm. Bu fiyata alınacak direksiyondan hayır gelmez.

100 TL'ye diamond marka almıştım ve bir sorun da yoktu. Aslında sadece vites ileri doğru gidiyordu bunda da bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ama sizin dediğinizin fiyatı ne kadar?

100 TL'ye diamond marka almıştım ve bir sorun da yoktu. Aslında sadece vites ileri doğru gidiyordu bunda da bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ama sizin dediğinizin fiyatı ne kadar?

1900-2300 TL arasına bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı