mustafa6544674
Hectopat

Kardeşim uydu ayarları ile oynadığı için bütün kanallar sıfırlanmış, uydu da eski olduğu için anlamıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz, sıfırdan kurulum nereye ne yazacağım bilmiyorum?

Cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. Uydu listesi boş ise ilk fotoda uydu ekleme bölümüne uydu ismi Türksat olarak yazın. Boylam yönünü doğu yapın. Boylam açışı 42.0 olacak şekilde yazıp kaydedin. TP ekleme bölümüne 12380 MHz frekansı, dikey v-polarizasyon, 27500 yazıp kaydedin. Sinyal göründüğünde kör tarama yapın. Kanallar çıkmaya başlayacaktır.
Cihazı fabrika ayarlarına alın. Varsayılan uydu listesi kendiliğinden yüklenmesi gerekli normalde.Hocam boylam yönü batı ve güney oluyor sadece.
Cihazı fabrika ayarlarına alın. Varsayılan uydu listesi kendiliğinden yüklenmesi gerekli
Bütçeniz nedir? Sadece Youtube mu izlenecek ya da Netflix vb. de olacak mı?Hocam düzelttim bu uydu çok eski hem IP TV hem de böyle kanalları izlemek için YouTube'li filan ne alabilirim ne tavsiye edersin.
Bütçeniz nedir? Sadece YouTube mu izlenecek ya da Netflix vb. de olacak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.