Golf 7 alınır mı?

Meraklı.e

Centipat
Daha fazla  
Sizce golf 7 alınır mı? Normalde Corolla Hybrid düşünüyordum fakat vergisi çok yüksek olduğu için onu eledim. Ben de 1.2 TSI Volkswagen Golf almayı düşünüyorum. Normalde Honda Civic'e de çok gıptayla bakıyorum ama Honda Civic sanırım çok yakıyor. 2016-2017 model bu konuda da beni aydınlatabilirsiniz. Ayrıca Seat Leon da var listemde, Volkswagen Polo'nun 2022 modeli ise bayağı uygundu. 970 bin TL'ye 40 bin km'de buldum. Golf ise 110 bin km'lerde genelde. Fakat Golf diye de bir gerçek var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce golf 7 alınır mı? Normalde Corolla Hybrid düşünüyordum fakat vergisi çok yüksek olduğu için onu eledim. Ben de 1.2 TSI Volkswagen Golf almayı düşünüyorum. Normalde Honda Civic'e de çok gıptayla bakıyorum ama Honda Civic sanırım çok yakıyor. 2016-2017 model bu konuda da beni aydınlatabilirsiniz. Ayrıca Seat Leon da var listemde, Volkswagen Polo'nun 2022 modeli ise bayağı uygundu. 970 bin TL'ye 40 bin Km'de buldum. Golf ise 110 bin Km'lerde genelde. Fakat Golf diye de bir gerçek var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Golf ile polo kıyaslanamaz. İkisi arasından golf derim. 110bin km çok değil yılda neredeyse 10-12K km yapar. Aktif Civic sürücüsü olarak benzinde yürütemiyorum arabayı Japon'ların öyle bir sorunu var benzinde çok yakıyor. Civic yerine yine golf öneririm daha üst segment bir araba. Ama 1.2 TSI yerine 1.6TDI öneririm. Civic düşünürseniz LPG'li almaya bakın.

Aradan zaman geçmiş biraz hortlatıyorum ama. 7 ay önce ilk arabam olan golf 7 yi aldım. 1.2 tsi manuel. Genelde dışarıdan bakıldığında 1.2 motora burun kıvırırlar ama 1.2 turbo beslemeli olduğu için tatminkar şekilde çekiş performansı var. 1.6 atmosferik motorları pek aratmaz size. Konforu ise gayet iyi ses yalıtımı vs diyecek söz yok. Evet dediğiniz gibi golf gerçeği var golften inip başka bir arabaya geçince anında farkı hissediyorsunuz. Benim aracım 2013 model 12 yaşında araba ama hiç bir yerinden trim sesi veya herhangi bir rahatsız edici bir ses yok. Polo ile leon ile kıyaslandığında bence golf daha premium kalan bir araç. Tabiki araçların modellerine göre değişiklik gösterebilir ama bana sorarsanız golfü gözüm kapalı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı