Golf 8 1.0 ETSI alınır mı?

Öncelikle iyi akşamlar. Sizden öneri almak için bu konuyu açtım. Golf 8 almayı düşünüyoruz fakat yine de size sormak istedim. Sizce Golf 8'in bir sıkıntısı veya kroniği var mıdır alınır mı?
Kronik sorunu vardi duzeldi mi bilmiyorum.

Alternator sorunu olmasi lazim ama emin degilim.

Alınır ama serviste bir 48V sisteme baktırmak lazım. eTSI ve e-Tec motorlarda, alternatör aynı zamanda marş motoru gibi davranıyor.Haliyle arızalanması durumda ortala 50-70k gibi onarım ücretleri söz konusu oluyor. Özellikle 1.0 eTSI ve e-Tec motorlarda sık görülüyor.

Kendim de 1.5 e-Tec sahibiyim. Hibrit sistemden canı yanan çok oldu.

Alınır ama serviste bir 48V sisteme baktırmak lazım. eTSI ve e-Tec motorlarda, alternatör aynı zamanda marş motoru gibi davranıyor.Haliyle arızalanması durumda ortala 50-70k gibi onarım ücretleri söz konusu oluyor. Özellikle 1.0 eTSI ve e-Tec motorlarda sık görülüyor.

Garantisi varken yardimci oluyorlar mi yoksa kullanici hatasi mi diyorlar?

Alınır ama serviste bir 48V sisteme baktırmak lazım. ETSI ve e-Tec motorlarda, alternatör aynı zamanda marş motoru gibi davranıyor. Haliyle arızalanması durumda ortala 50-70k gibi onarım ücretleri söz konusu oluyor. Özellikle 1.0 eTSI ve e-Tec motorlarda sık görülüyor.

Ek olarak yaşanan sıkıntılardan dolayı 1.0 motorların üretimini durdular. Stokta kalan motorlar ile araçlar sevk edilmeye devam ediyor.
2024 itibarıyla sadece 1.5 eTSI ve mHEV motorlar devam edecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı