T Tarık Can Erbaş Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. Gom Player'ın internet sitesinden indirdiğim Video oynatıcı yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Windows 7 olan bilgisayarımda Gom Player'ı açabilirken, windows 8.1 kurulu sistemde neden açamıyorum ? Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. Gom Player'ın internet sitesinden indirdiğim Video oynatıcı yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Windows 7 olan bilgisayarımda Gom Player'ı açabilirken, windows 8.1 kurulu sistemde neden açamıyorum ? Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Kasım 2014 #2 Hatada diyor ki inen dosya bozuk, ya da modifiye edilmiş. Tekrar indir. 8.1 64 Bit'te benim sonucum:
T Tarık Can Erbaş Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Hatada diyor ki inen dosya bozuk, ya da modifiye edilmiş. Tekrar indir. 8.1 64 Bit'te benim sonucum: Eki Görüntüle 31867 Genişletmek için tıkla... İlk indirdiğimi Gezginler'den indirmiştim, ondan sonra Gom Player'ın kendi sitesinden indireyim dedim, sonuç yine aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2014
Recep Baltaş dedi: Hatada diyor ki inen dosya bozuk, ya da modifiye edilmiş. Tekrar indir. 8.1 64 Bit'te benim sonucum: Eki Görüntüle 31867 Genişletmek için tıkla... İlk indirdiğimi Gezginler'den indirmiştim, ondan sonra Gom Player'ın kendi sitesinden indireyim dedim, sonuç yine aynı.