Technolayden videosunu izleyerek good bye DPI Türkçe version yükledim. Sonra yönetici olarak çalıştırmak isteyince Windows izin vermedi ve böyle bir ekran geldi. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar forumda birçok GoodbyeDPI konusu var ve hepsini okudum ama sorunuma çözüm bulamadım. Dün bilgisayarıma yeni aldığım anakart, işlemci ve anakartı taktım ve daha sonra bilgisayarı açtığımda GoodbyeDPI turkey uzun süredir olduğu gibi sorunsuz çalışıyordu. Daha sonra bilgisayarıma format...
Arkadaşlar forumda birçok GoodbyeDPI konusu var ve hepsini okudum ama sorunuma çözüm bulamadım. Dün bilgisayarıma yeni aldığım anakart, işlemci ve anakartı taktım ve daha sonra bilgisayarı açtığımda GoodbyeDPI turkey uzun süredir olduğu gibi sorunsuz çalışıyordu. Daha sonra bilgisayarıma format...
Dosyadan DNS degistirmeyeceksiniz hocam. Windows 11 mi var 10 mu? Şu an 10 arayuzu ezberimde degil ama benzer olmasi lazim.
Ayarlar > ag ve internet > Ethernet'ya da Wi-Fi > DNS sunucu atamasi duzenle > IPv4 acik > tercih edilen DNS 1.1.1.1 alternatif DNS 1.0.0.1
Bir de Denetim Masası > ag ve internet > ag ve paylasim merkezi Ethernet veya Wi-Fi > ozellikler > ınternet protokol surumu 4 > asagidaki DNS sunucu adreslerini kullan > tercih edilen DNS 1.1.1.1 diger DNS sunucusu 1.0.0.1