Swosln Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi, sadece Discord'a giremiyorum. Wattpad gibi +18 yasaklı siteler açılıyor. Sorunu anlamadım. Cevaplarınızı bekliyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi, sadece Discord'a giremiyorum. Wattpad gibi +18 yasaklı siteler açılıyor. Sorunu anlamadım. Cevaplarınızı bekliyorum.
mertcandg55 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #2 Direk ProtonVPN kullanın bence.
Swosln Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #3 mertcandg55 dedi: Direk ProtonVPN kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Kız arkadaşım yurtta kaldığı için herhangi bir VPN zaten çok kötü olan internetini daha kötü yapacak. O yüzden tek umudumuz DNS.
mertcandg55 dedi: Direk ProtonVPN kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Kız arkadaşım yurtta kaldığı için herhangi bir VPN zaten çok kötü olan internetini daha kötü yapacak. O yüzden tek umudumuz DNS.