miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.578 Makaleler 3 Çözümler 32 23 Temmuz 2025 #11 pcci reis dedi: Hocam attığınız için sağ olun ama attığınızda bir sürü adım var ve pek anlamam ayrıca bir sürü uygulama var en iyisi hangisi nereden bileceğim? Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1'i indireceksin.
pcci reis dedi: Hocam attığınız için sağ olun ama attığınızda bir sürü adım var ve pek anlamam ayrıca bir sürü uygulama var en iyisi hangisi nereden bileceğim? Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1'i indireceksin.
9 923535 Picopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 569 Çözümler 3 23 Temmuz 2025 #12 miçobaba dedi: WARP VPN değil ama internet yavaşlaması yaşayabilir. Genişletmek için tıkla... Warp VPN hocam. 1.1.1.1 VPN değil.
miçobaba dedi: WARP VPN değil ama internet yavaşlaması yaşayabilir. Genişletmek için tıkla... Warp VPN hocam. 1.1.1.1 VPN değil.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #13 Hocam bu GreenTunnel güzel geldi gözüme ama nasıl kurucam bunu ?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 23 Temmuz 2025 #14 En iyi alternatif hatta daha iyisi bu. WARP Zero Trust'tan buna geçtim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En iyi alternatif hatta daha iyisi bu. WARP Zero Trust'tan buna geçtim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #15 fushigurotoji dedi: En iyi alternatif hatta daha iyisi bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir bakayım hocam fushigurotoji dedi: En iyi alternatif hatta daha iyisi bu. WARP Zero Trust'tan buna geçtim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam hiç anlamıyorum kusura bakmayın ama olmadı ne yapmalıyım ? Son düzenleme: 23 Temmuz 2025
fushigurotoji dedi: En iyi alternatif hatta daha iyisi bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir bakayım hocam fushigurotoji dedi: En iyi alternatif hatta daha iyisi bu. WARP Zero Trust'tan buna geçtim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam hiç anlamıyorum kusura bakmayın ama olmadı ne yapmalıyım ?
Sadece_Alper Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım alanında çalışıyorum 23 Temmuz 2025 #16 normalbiradam456 dedi: Forumda biraz dolaştım ve bu mesajı buldum, işinize yarayabilir. DNS değiştirmek işe yaramaz hocam Discord vb. için. Genişletmek için tıkla... Gayette işe yarıyor hocam internetimde gram yavaşlık vesaire de yok.
normalbiradam456 dedi: Forumda biraz dolaştım ve bu mesajı buldum, işinize yarayabilir. DNS değiştirmek işe yaramaz hocam Discord vb. için. Genişletmek için tıkla... Gayette işe yarıyor hocam internetimde gram yavaşlık vesaire de yok.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #17 Sadece_Alper dedi: Gayette işe yarıyor hocam internetimde gram yavaşlık vesaire de yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorsanız lütfen konuşmayın.
Sadece_Alper dedi: Gayette işe yarıyor hocam internetimde gram yavaşlık vesaire de yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorsanız lütfen konuşmayın.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 23 Temmuz 2025 #18 pcci reis dedi: Hocam hiç anlamıyorum kusura bakmayın ama olmadı ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Olmayan ne?
pcci reis dedi: Hocam hiç anlamıyorum kusura bakmayın ama olmadı ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Olmayan ne?
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #19 fushigurotoji dedi: Olmayan ne? Genişletmek için tıkla... Bildiğin çalışmadı hocam herşeyi yaptım.