Çözüldü Goodbye DPI calismiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Türkiye forku var. Hiçbir turlu calistiramadim. Yardimci olabilecek var mi?

Çözüm
1741458060840.png

Firefox uzerinden bunu kapali hale getirdim. Şu an calisiyor. Hem Denetim Masası'ndan hem ayarlardan DNS yaptim. Şu an Discord App de calisiyor.
Alternative_superonline ile biteni çalıştırın yönetici olarak. Başta service filan yazmayan versiyonunu çalıştırın. DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz.
1. DNS ayarı.
1.1.1.1
1.0. 0. 1
2. DNS ayarı.
8.8.8.8
8.8.4.4

İnternet Superonline olmasa dahi bunu çalıştırın arkadaşımda Vodafone ve Türk Telekom'da çalışmıyordu böyle çözdük.

Internet sağlayıcın ne?

Superonline kullanıyor musunuz ya da güvenli internet paketi var mı?

Superonline. Format atmadan once kullanabiliyordum. Şu an calismiyorum.

Alternative_superonline ile biteni çalıştırın yönetici olarak. Başta service filan yazmayan versiyonunu çalıştırın. DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz.
1. DNS ayarı.
1.1.1.1
1.0. 0. 1
2. DNS ayarı.
8.8.8.8
8.8.4.4

İnternet Superonline olmasa dahi bunu çalıştırın arkadaşımda Vodafone ve Türk Telekom'da çalışmıyordu böyle çözdük.

Service yazan eskiden calisiyordu. O otomatik calismasina yarayan degil mi? Isime yariyordu. Ama gene de denedim. Olmadil. 6 alternatifide denedim. Olmadi. Google ve cloudfire DNS ile denedim.

Kaspersky ve malwarebytes vardi. Ikisinide sildim.

Superonline. Format atmadan once kullanabiliyordum. Şu an calismiyorum.

Service yazan eskiden calisiyordu. O otomatik calismasina yarayan degil mi? Isime yariyordu. Ama gene de denedim. Olmadil. 6 alternatifide denedim. Olmadi. Google ve cloudfire DNS ile denedim.

Kaspersky ve malwarebytes vardi. Ikisinide sildim.
Şuan servis mi çalışmıyor?

DNS değiştir, dnsredir_alternative_superonline olanı yönetici olarak çaılıştır, CMD ekranı açılacak kapatma onu, kapatmadığın sürece GoodbyeDPI açık.

Şu an Google DNS'i aktif. Cloud yapayım mı? Bir de DNS'i ayarlar üzerinden mi, Denetim Masası üzerinden mi değiştireyim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı