Goodbye DPI çalışmıyor

claobis

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Goodbye DPI diye bir şey var coğu kisi biliyordur zaten. Ama maalesef benim bilgisayarımda olmuyor masaüstü olmasına rağmen kablosuz bağlanıyorum ondan olabilir mi diye düsünüyorum DPI kurunca internetim gidiyor ve kullanamıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa cok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Goodbye DPI diye bir şey var coğu kisi biliyordur zaten. Ama maalesef benim bilgisayarımda olmuyor masaüstü olmasına rağmen kablosuz bağlanıyorum ondan olabilir mi diye düsünüyorum DPI kurunca internetim gidiyor ve kullanamıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa cok mutlu olurum.

Kablosuz derken Wi-Fi üzerinden değil mi kafa gitti bende Ethernet kablosu var ise onunla deneyin bir de.

Diğer alternetifleri denedin mi Superonline yazanlar.

evet wi-fi kusura bakma cok net acıklayamadım ama maalesef ethernet cekemiyorum.

Kusura bakma ne demeye calıstıgını cok anlayamadım maalasef.
Alttaki seçenekleride denedin mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-25 171037.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-25 171037.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı