Goodbye DPI çalışmıyor

Makaleler
7
Merhaba. Discord, Roblox vb. yerlere erişmek için goodbye DPI kullanmaya çalışıyorum fakat kullanamıyorum. Ne Discord, ne diğer uygulamalar açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmama rağmen aynı. TT kullanıyorum.

Bilgisayarı yeniden başlatınız mı bende de bir ara oldu ama kapat aç yapınca düzeldi.

Yok başlatmadım. Servis olarak kurmadım zaten, tek seferlik çalışması için turkey yazanı çalıştırdım sadece.

Antivirüsleriniz falan kapalı mı çünkü antivirüsler bunu virüs olarak algılıyor diye biliyorum belki engellemiştir diye söylüyorum.

Servis olarak çalıştırmamda ne değişecek? Çalıştırdım fakat yine bir şey değişmedi.

Kanka Ethernet ile bağlıysan bu formdan yardım alabilirsin şu an elimde başka çözüm yolu kalmadı.

Hocam orada alternative Superonline gibi seçenekler vardı onları çalıştırmayı dene.

Kanka onlar Turkcell kullananlar için denedikleri olmuyorsa bu hiç olmaz ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…