Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #11 7000cmzurna dedi: Bazıları olacak gibiyken bir anda ekrana 1 saniyelik bir hata geliyor DC kapanıyor. Alternatif 4 denedim herhalde böyle oluyor bazılarında sadece Update failed diyor.Eki Görüntüle 2559903 Genişletmek için tıkla... Dosya içerisindeki alternatif 4 service install deneyin, eğer olmazsa; GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.'yi deneyin. Eğer tekrar olmazsa antivirüslerinizi silip tekrar deneyin.
7000cmzurna dedi: Bazıları olacak gibiyken bir anda ekrana 1 saniyelik bir hata geliyor DC kapanıyor. Alternatif 4 denedim herhalde böyle oluyor bazılarında sadece Update failed diyor.Eki Görüntüle 2559903 Genişletmek için tıkla... Dosya içerisindeki alternatif 4 service install deneyin, eğer olmazsa; GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.'yi deneyin. Eğer tekrar olmazsa antivirüslerinizi silip tekrar deneyin.
LightFlix Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx550 i7 9700k 500 GB SSD ASUS ROG B365F Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber(yakinda) 22 Ağustos 2025 #12 Cray12a dedi: Dosya içerisindeki alternatif 4 service install deneyin, eğer olmazsa; GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.'yi deneyin. Eğer tekrar olmazsa antivirüslerinizi silip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyordu DNS'den 1.1.1.1 olayını yapınca çalışıyor bir tek neden bilmiyorum ben gibi birisi daha böyleymiş. Cray12a dedi: Dosya içerisindeki alternatif 4 service install deneyin, eğer olmazsa; GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.'yi deneyin. Eğer tekrar olmazsa antivirüslerinizi silip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada bir şey sormak istiyorum solara virüs mü bir yorumunu görmüştüm de Roblox hilesi.
Cray12a dedi: Dosya içerisindeki alternatif 4 service install deneyin, eğer olmazsa; GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.'yi deneyin. Eğer tekrar olmazsa antivirüslerinizi silip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyordu DNS'den 1.1.1.1 olayını yapınca çalışıyor bir tek neden bilmiyorum ben gibi birisi daha böyleymiş. Cray12a dedi: Dosya içerisindeki alternatif 4 service install deneyin, eğer olmazsa; GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.'yi deneyin. Eğer tekrar olmazsa antivirüslerinizi silip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada bir şey sormak istiyorum solara virüs mü bir yorumunu görmüştüm de Roblox hilesi.