CFK Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:27 #1 Goodbye DPI kullanıyorum ve gayet de işe yarıyordu fakat son zamanlarda gidip gelme oluyordu ve şimdi tamamen gitti. Bu durumu nasıl çözeceğim?
Goodbye DPI kullanıyorum ve gayet de işe yarıyordu fakat son zamanlarda gidip gelme oluyordu ve şimdi tamamen gitti. Bu durumu nasıl çözeceğim?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.656 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:38 #2 CFK dedi: Goodbye DPI kullanıyorum ve gayet de işe yarıyordu fakat son zamanlarda gidip gelme oluyordu ve şimdi tamamen gitti. Bu durumu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Warp indirip DNS modunu açmayı dener misiniz? Bende de uzun zaman önce bozuldu bunu denedim hala kullanıyorum.
CFK dedi: Goodbye DPI kullanıyorum ve gayet de işe yarıyordu fakat son zamanlarda gidip gelme oluyordu ve şimdi tamamen gitti. Bu durumu nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Warp indirip DNS modunu açmayı dener misiniz? Bende de uzun zaman önce bozuldu bunu denedim hala kullanıyorum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.256 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:41 #3 Bende de oldu. Splitware kurup GoodbyeDPI alternatif 4'ü kurdum çalıştı, Superonline.
Bonzify Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:41 #4 Dorzi dedi: WARP indirip DNS modunu açmayı dener misiniz? Bende de uzun zaman önce bozuldu bunu denedim hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bunu denedim ama internetim çok yavaş çalışıyor. Bendeki GoodbyeDPI sorunu ben çalıştırıyorum GoodbyeDPI'yı ama sadece Discord'a girebiliyorum. Fakat Roblox'ta this site cant be reached diyor. ubiiyy dedi: Bende de oldu. Splitware kurup GoodbyeDPI alternatif 4'ü kurdum çalıştı, Superonline. Genişletmek için tıkla... Bu splitwarei Roblox için kullanabilir miyiz?
Dorzi dedi: WARP indirip DNS modunu açmayı dener misiniz? Bende de uzun zaman önce bozuldu bunu denedim hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bunu denedim ama internetim çok yavaş çalışıyor. Bendeki GoodbyeDPI sorunu ben çalıştırıyorum GoodbyeDPI'yı ama sadece Discord'a girebiliyorum. Fakat Roblox'ta this site cant be reached diyor. ubiiyy dedi: Bende de oldu. Splitware kurup GoodbyeDPI alternatif 4'ü kurdum çalıştı, Superonline. Genişletmek için tıkla... Bu splitwarei Roblox için kullanabilir miyiz?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.256 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:46 #5 MuhammedXLS dedi: Bu splitwarei Roblox için kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Bonzify Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:48 #6 ubiiyy dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... saolun.
CFK Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:48 #7 GoodbyeDPI'nin en son sürümünü kurdum düzeldi sanırım bendeki eski bir sürümdü uzun zamandır kullanıyorum.
GoodbyeDPI'nin en son sürümünü kurdum düzeldi sanırım bendeki eski bir sürümdü uzun zamandır kullanıyorum.
Bonzify Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:30 #8 ubiiyy dedi: Bende de oldu. Splitware kurup GoodbyeDPI alternatif 4'ü kurdum çalıştı, Superonline. Genişletmek için tıkla... Roblox'a goodvyedpi ile girmeye çalıştığımda böyle oluyor. MuhammedXLS dedi: Roblox'a goodvyedpi ile girmeye çalıştığımda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm benim tarayıcımdanmış iyi günler dilerim. Son düzenleme: Dün 12:36
ubiiyy dedi: Bende de oldu. Splitware kurup GoodbyeDPI alternatif 4'ü kurdum çalıştı, Superonline. Genişletmek için tıkla... Roblox'a goodvyedpi ile girmeye çalıştığımda böyle oluyor. MuhammedXLS dedi: Roblox'a goodvyedpi ile girmeye çalıştığımda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm benim tarayıcımdanmış iyi günler dilerim.