kuzey67 Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Goodbye DPI'da ethernetlegirmiyor, yasaklı uygulamalara sadece Wi-Fi giriyor. Wi-Fi girince paket loss çıkıyor.
Goodbye DPI'da ethernetlegirmiyor, yasaklı uygulamalara sadece Wi-Fi giriyor. Wi-Fi girince paket loss çıkıyor.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.021 Çözümler 81 Yer Başkent 23 Nisan 2025 #2
ClassRoxy1 Picopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Sistem Özellikleri ARC A750 8GB,İ3-13100F,MSİ PRO H610M-E,GSKİLL 8X2 RAM,X-POWER 80+BRONZE 650W PSU Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 kuzey67 dedi: Goodbye DPI'da ethernetlegirmiyor, yasaklı uygulamalara sadece Wi-Fi giriyor. Wi-Fi girince paket loss çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı internet sağlayıcılarında açılmama durumu oluyor bütün sürümleri aynı şekilde bende denedim ama yapamadım Chrome ile bağlanıyorum. https://www.technopat.net/sosyal/ko...t-kartiyla-calismiyorsa-ne-yapilmali.3619948/ bu konuyada bakabilirsiniz.
kuzey67 dedi: Goodbye DPI'da ethernetlegirmiyor, yasaklı uygulamalara sadece Wi-Fi giriyor. Wi-Fi girince paket loss çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı internet sağlayıcılarında açılmama durumu oluyor bütün sürümleri aynı şekilde bende denedim ama yapamadım Chrome ile bağlanıyorum. https://www.technopat.net/sosyal/ko...t-kartiyla-calismiyorsa-ne-yapilmali.3619948/ bu konuyada bakabilirsiniz.
kuzey67 Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #4 ClassRoxy1 dedi: Bazı internet sağlayıcılarında açılmama durumu oluyor bütün sürümleri aynı şekilde bende denedim ama yapamadım Chrome ile bağlanıyorum. Rehber: GoodbyeDPI Ethernet kartıyla çalışmıyorsa ne yapılmalı? Bu konuyada bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
ClassRoxy1 dedi: Bazı internet sağlayıcılarında açılmama durumu oluyor bütün sürümleri aynı şekilde bende denedim ama yapamadım Chrome ile bağlanıyorum. Rehber: GoodbyeDPI Ethernet kartıyla çalışmıyorsa ne yapılmalı? Bu konuyada bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.