yodagro Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2025 #1 Discord açılıyor içerisine girebiliyorum ama bazı şeyler yüklenmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Örnek: Arkadaşlarımın sesini yükseltemiyorum, o küçük panel açılmıyor.
Discord açılıyor içerisine girebiliyorum ama bazı şeyler yüklenmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Örnek: Arkadaşlarımın sesini yükseltemiyorum, o küçük panel açılmıyor.
Çözüm yodagro 29 Ocak 2025 DJ Dikkatt dedi: O GoodbyeDPI'dan ziyade senin uygulamanla ilgili bir sorun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u silip yüklemiştim bu DC kapanmadığı sürede hiçbir sıkıntı olmamıştı VPN'le denediğimde düzeldi. Çözümü şu şekilde hallettim Discord'u açarken de yönetici şeklinde çalıştırınca sorun çözüldü.
DJ Dikkatt dedi: O GoodbyeDPI'dan ziyade senin uygulamanla ilgili bir sorun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u silip yüklemiştim bu DC kapanmadığı sürede hiçbir sıkıntı olmamıştı VPN'le denediğimde düzeldi. Çözümü şu şekilde hallettim Discord'u açarken de yönetici şeklinde çalıştırınca sorun çözüldü.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #2 O GoodbyeDPI'dan ziyade senin uygulamanla ilgili bir sorun gibi duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS yodagro Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2025 #3 DJ Dikkatt dedi: O GoodbyeDPI'dan ziyade senin uygulamanla ilgili bir sorun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u silip yüklemiştim bu DC kapanmadığı sürede hiçbir sıkıntı olmamıştı VPN'le denediğimde düzeldi. Çözümü şu şekilde hallettim Discord'u açarken de yönetici şeklinde çalıştırınca sorun çözüldü. Son düzenleme: 16 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
DJ Dikkatt dedi: O GoodbyeDPI'dan ziyade senin uygulamanla ilgili bir sorun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u silip yüklemiştim bu DC kapanmadığı sürede hiçbir sıkıntı olmamıştı VPN'le denediğimde düzeldi. Çözümü şu şekilde hallettim Discord'u açarken de yönetici şeklinde çalıştırınca sorun çözüldü.