lyni3xx Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Başlıkta görüldüğü üzere VPN açtığımızda ISS'nin bizi göremediği gibi goodbyedip kullanırsam beni ISS'den gizler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Başlıkta görüldüğü üzere VPN açtığımızda ISS'nin bizi göremediği gibi goodbyedip kullanırsam beni ISS'den gizler mi?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Aralık 2024 #3 860822 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ama mantıken gizlemesi lazım. Gizlemese nasıl yasaklı siteye girişe izin versin ki iss?
860822 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ama mantıken gizlemesi lazım. Gizlemese nasıl yasaklı siteye girişe izin versin ki iss?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.653 Çözümler 50 Yer Bursa 16 Aralık 2024 #4 lyni3xx dedi: Başlıkta görüldüğü üzere VPN açtığımızda ISS'nin bizi göremediği gibi goodbyedip kullanırsam beni ISS'den gizler mi? Genişletmek için tıkla... İllegal için soruyorsan unut ISP'nin filtresinden geçiyor sadece ama manuel olarak kontrol edilirse internet etkinliğin gozlemlenebilir. Ülkede DNS değiştirmek ile alakalı bir yasa vs olmadığı için Discord vb servisler için sorunsuz kullanabilirsin.
lyni3xx dedi: Başlıkta görüldüğü üzere VPN açtığımızda ISS'nin bizi göremediği gibi goodbyedip kullanırsam beni ISS'den gizler mi? Genişletmek için tıkla... İllegal için soruyorsan unut ISP'nin filtresinden geçiyor sadece ama manuel olarak kontrol edilirse internet etkinliğin gozlemlenebilir. Ülkede DNS değiştirmek ile alakalı bir yasa vs olmadığı için Discord vb servisler için sorunsuz kullanabilirsin.