kivanc_sahin Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Herkese ilk öncelikle merhaba. Geçenlerde PC'me GoodbyeDPI indirdim ve şu anda silemiyorum ve bir şey hakkında konu açmak istiyorum: Goodbye DPI PC performansını etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
Herkese ilk öncelikle merhaba. Geçenlerde PC'me GoodbyeDPI indirdim ve şu anda silemiyorum ve bir şey hakkında konu açmak istiyorum: Goodbye DPI PC performansını etkiler mi?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.460 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 Etkilemez. Tekrar bir GoodbyeDPI indirip içindeki service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın.(2 defa.)
Etkilemez. Tekrar bir GoodbyeDPI indirip içindeki service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın.(2 defa.)
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 sorun çıkmaz.
kivanc_sahin Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #4 goktug.59 dedi: Etkilemez. Tekrar bir GoodbyeDPI indirip içindeki service_remove. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın.(2 defa.) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. ubiiyy dedi: Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
goktug.59 dedi: Etkilemez. Tekrar bir GoodbyeDPI indirip içindeki service_remove. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın.(2 defa.) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. ubiiyy dedi: Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.