Goodbye DPI Superonline ile çalışmıyor

Ners37

Decapat
Daha fazla  
Malum her oyun oynayan Türk gencinin kullanmak zorunda olduğu goodbye DPI uygulamasını bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat bugün evime Turkcell Superonline internet bağlandı bağlandığından beri Discord uygulamasını açamıyorum sorun goodbye DPI'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat Discord web çalışıyor sorunu nasıl çözebilirim?

Sansüronline tarafında, GoodbyeDPI tarzı uygulamaların önü kesilmeye çalışılıyor. Bu yöntemle, sorunsuz girebilirsiniz. GoodbyeDPI alternatif dosyalarına da bakılabilir.

Malum her oyun oynayan Türk gencinin kullanmak zorunda olduğu goodbye DPI uygulamasını bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat bugün evime Turkcell Superonline internet bağlandı bağlandığından beri Discord uygulamasını açamıyorum sorun goodbye DPI'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat Discord web çalışıyor sorunu nasıl çözebilirim?

Superonline için farklı bir dosya var alternative gibi bir şey yazıyor onunla çalıştırmayı dener misiniz?

Superonline için farklı bir dosya var alternative gibi bir şey yazıyor onunla çalıştırmayı dener misiniz?

Alternative 4 dosyası ile şu anda çalışıyor teşekkür ederim.

sansürOnline tarafında, GoodbyeDPI tarzı uygulamaların önü kesilmeye çalışılıyor. Bu yöntemle, sorunsuz girebilirsiniz. GoodbyeDPI alternatif dosyalarına da bakılabilir.

Sorunu çözdüm yardımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı