theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:18 #1 Merhaba yaklaşık 1 senedir sorunsuz çalışıyor ama bugün çalışmamaıya başladı, anlamadım neden.
Phenyl Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:21 #2 theraxx dedi: Merhaba yaklaşık 1 senedir sorunsuz çalışıyor ama bugün çalışmamaıya başladı, anlamadım neden. Genişletmek için tıkla... Superonline mı kullanıyorsunuz?
theraxx dedi: Merhaba yaklaşık 1 senedir sorunsuz çalışıyor ama bugün çalışmamaıya başladı, anlamadım neden. Genişletmek için tıkla... Superonline mı kullanıyorsunuz?
theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:22 #3 Phenyl dedi: Superonline mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Türk Telekom Discord'a giriyor ama diğer uygulamaları açmıyor.
Phenyl dedi: Superonline mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Türk Telekom Discord'a giriyor ama diğer uygulamaları açmıyor.
Phenyl Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:23 #4 theraxx dedi: Hayır Türk Telekom Discord'a giriyor ama diğer uygulamaları açmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS'yi değiştirmeyi dener misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1
theraxx dedi: Hayır Türk Telekom Discord'a giriyor ama diğer uygulamaları açmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS'yi değiştirmeyi dener misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1
theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:25 #5 Phenyl dedi: DNS'yi değiştirmeyi dener misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1 Genişletmek için tıkla... Şu an diğer uygulamaya girdi ama uygulama içindeki fotoğraflar yüklenmiyor DNS bana hiç etki etmedi önceden de denedim. Phenyl dedi: DNS'yi değiştirmeyi dener misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1 Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığım uygulama çökmüş yeni öğrendim sağ ol önerin için. Son düzenleme: Pazartesi 11:31
Phenyl dedi: DNS'yi değiştirmeyi dener misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1 Genişletmek için tıkla... Şu an diğer uygulamaya girdi ama uygulama içindeki fotoğraflar yüklenmiyor DNS bana hiç etki etmedi önceden de denedim. Phenyl dedi: DNS'yi değiştirmeyi dener misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1 Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığım uygulama çökmüş yeni öğrendim sağ ol önerin için.
Phenyl Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:31 #6 theraxx dedi: Şu an diğer uygulamaya girdi ama uygulama içindeki fotoğraflar yüklenmiyor DNS bana hiç etki etmedi önceden de denedim. Girmeye çalıştığım uygulama çökmüş yeni öğrendim sağ ol önerin için. Genişletmek için tıkla... Ben de nedenini araştırıyordum, normalde olsa açılması gerekir. Rica ederim.
theraxx dedi: Şu an diğer uygulamaya girdi ama uygulama içindeki fotoğraflar yüklenmiyor DNS bana hiç etki etmedi önceden de denedim. Girmeye çalıştığım uygulama çökmüş yeni öğrendim sağ ol önerin için. Genişletmek için tıkla... Ben de nedenini araştırıyordum, normalde olsa açılması gerekir. Rica ederim.