Goodbye DPI ve WARP

egeexy

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben goodbye DPI'ya da WARP kullanrak Discord'a rahatça girebiliyorum fakat Roblox'a bazı saatler rahatça girebilirsen çoğu zamanda böyle problemler karşıma çıkıyor, her şeyi denedim neden olmuyor anlamadım (DNS adresini değiştim).

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-18 180017.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-18 180017.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, ben goodbye DPI'ya da WARP kullanrak Discord'a rahatça girebiliyorum fakat Roblox'a bazı saatler rahatça girebilirsen çoğu zamanda böyle problemler karşıma çıkıyor, her şeyi denedim neden olmuyor anlamadım (DNS adresini değiştim).

WARP kullanıyorsan IP adresin ve bağlandığın konum her 30 dakikada bir değişiyor diye biliyorum, aynı sorunu bende yaşıyordum. Internetim Vodafone olduğu için global DNS adreslerinden birkaç tanesini denedim artık WARP veya DPI kullanmıyorum. Roblox'a girememe sebebiniz WARP'ın sürekli konum değişmesi ve o konumun Roblox'un yasaklı olduğu ülkeye denk gelmesi, maalesef ki çok yaşadım bu durumu ama artık yaşamıyorum.

WARP kullanıyorsan IP adresin ve bağlandığın konum her 30 dakikada bir değişiyor diye biliyorum, aynı sorunu bende yaşıyordum. Internetim Vodafone olduğu için global DNS adreslerinden birkaç tanesini denedim artık WARP veya DPI kullanmıyorum. Roblox'a girememe sebebiniz WARP'ın sürekli konum değişmesi ve o konumun Roblox'un yasaklı olduğu ülkeye denk gelmesi, maalesef ki çok yaşadım bu durumu ama artık yaşamıyorum.

Superonline da nasıl çözeceğim?

Superonline da nasıl çözeceğim?

Hiçbir fikrim yok maalesef, her internet sağlayıcısının politikaları ve size sunduğu şeyler farklı. Vodafone kullanıyorum ve ben DNS adresimi istediğim zaman değiştirebiliyorum ama sizin Superonline internet sağlayıcınız DNS adresi değiştirmeye izin vermiyorsa maalesef değiştiremezsiniz. Almanya gibi yerlere bağlanıp çok fazla olmayan ping değerleriyle oynamanız mümkün, bunun için Proton VPN indirmenizi öneririm. Aylık 39₺ gibi bir fiyata Hotspot VPN de alabilirsin arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun (Roblox oynamak için aldı).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı