Goodbye DPI'yı bilgisayarda çalıştırılmıyor

Ba1tu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba size sorunumu anlatmak istiyorum DC kısaltmalı uygulamaya ülkemiz şartlarında mecburen VPN ile giriş sağlıyordum fakat FiveM'e VPN ile giremiyorum. Adminler goodbye DPI önerdi onların kurduğu şekilde kurdum DNS ayarlarını değiştirdim goodbye DPI'ı çalıştırdım DC'yi açmak istedim ve maalesef açılmadı. Normalde arkadaşlarım da böyle kullanıyor sebebi nedir nasıl çalıştırabilirim?

Dosya Ekleri

• 1752490800267.png
    1752490800267.png
    162,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 1752490834230.png
    1752490834230.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 1752490854226.png
    1752490854226.png
    525,8 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba size sorunumu anlatmak istiyorum DC kısaltmalı uygulamaya ülkemiz şartlarında mecburen VPN ile giriş sağlıyordum fakat FiveM'e VPN ile giremiyorum. Adminler goodbye DPI önerdi onların kurduğu şekilde kurdum DNS ayarlarını değiştirdim goodbye DPI'ı çalıştırdım DC'yi açmak istedim ve maalesef açılmadı. Normalde arkadaşlarım da böyle kullanıyor sebebi nedir nasıl çalıştırabilirim?

Hocam bende de olmuyordu. DNS'i otomatik yapsın WARP indir WARP'ın sadece 1.1.1.1 modunu kullan. DNS'i kendi değiştiriyor öyle oluyor.

Hocam bende de olmuyordu. DNS'i otomatik yapsın WARP indir WARP'ın sadece 1.1.1.1 modunu kullan. DNS'i kendi değiştiriyor öyle oluyor.

VPN olarak onu kullanıyorum zaten ama 1.1.1.1 olan da Discord açılmıyor WARP da Discord açılıyor FiveM açılmıyor bana GoodbyeDPI çalıştıracak bir taktik lazım

VPN olarak onu kullanıyorum zaten ama 1.1.1.1 olan da Discord açılmıyor WARP da Discord açılıyor FiveM açılmıyor bana GoodbyeDPI çalıştıracak bir taktik lazım.

GoodbyeDPI ile onu kullanacaksınız zaten. 1.1.1.1 olan modunu kullanacaksınız. WARP rengarenk olacak.

GoodbyeDPI ile onu kullanacaksınız zaten. 1.1.1.1 olan modunu kullanacaksınız. WARP rengarenk olacak.

Dediğinizi okudum WARP yerine 1.1.1.1 açtım o açıkken verilen dosyanın içindeki birkaç tanesini denedim her deneyip çalışmayandan sonra sistemi sıfırlayıp denedin diğer arkadaşların dediği gibi denediklerimi de buraya bırakıyorum ama maalesef yine de çalıştıramadım hocam

1752503393316.png

Dostlar ben laptop kullandığımı da belirterek SORUN ÇÖZÜLDÜ sorunu youtube üzerinden bir video ile yaptım link bırakıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı