Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 14 Kasım 2024 #1 Yönetici ile açıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 Windows + R, netplwiz. Kullandığın profili seç, özellikler, grup üyeliği, yönetici olarak ayarla. Uygula, tamam.
Windows + R, netplwiz. Kullandığın profili seç, özellikler, grup üyeliği, yönetici olarak ayarla. Uygula, tamam.
Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 14 Kasım 2024 #3 dreambullet dedi: Windows + R, netplwiz. Kullandığın profili seç, özellikler, grup üyeliği, yönetici olarak ayarla. Uygula, tamam. Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici gözüküyor hocam.
dreambullet dedi: Windows + R, netplwiz. Kullandığın profili seç, özellikler, grup üyeliği, yönetici olarak ayarla. Uygula, tamam. Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici gözüküyor hocam.
yaşar yiğit Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Catbop dedi: Eki Görüntüle 2352381 Yönetici ile açıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabilinizmi hocam arkadaşım bu hata ile karşılaşıyor.
Catbop dedi: Eki Görüntüle 2352381 Yönetici ile açıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabilinizmi hocam arkadaşım bu hata ile karşılaşıyor.
Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 9 Ocak 2025 #5 yaşar yiğit dedi: Çözüm bulabilinizmi hocam arkadaşım bu hata ile karşılaşıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef warp kullanıyorum onun yerine.
yaşar yiğit dedi: Çözüm bulabilinizmi hocam arkadaşım bu hata ile karşılaşıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef warp kullanıyorum onun yerine.