lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.657 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Merhaba, GoodbyeDPI açıkken Discord'a girebiliyorum ama çok yavaş çalışıyor ama sadece Discord diğer her şey normal nasıl çözebilirim?
Merhaba, GoodbyeDPI açıkken Discord'a girebiliyorum ama çok yavaş çalışıyor ama sadece Discord diğer her şey normal nasıl çözebilirim?
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 620 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 lusie dedi: Merhaba, GoodbyeDPI açıkken Discord'a girebiliyorum ama çok yavaş çalışıyor ama sadece Discord diğer her şey normal nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... goodbye dpı'ı kaldırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lusie dedi: Merhaba, GoodbyeDPI açıkken Discord'a girebiliyorum ama çok yavaş çalışıyor ama sadece Discord diğer her şey normal nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... goodbye dpı'ı kaldırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.657 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 imamparator61 dedi: goodbye dpı'ı kaldırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunu biliyorum ama oyunda pingime sebep oldu
imamparator61 dedi: goodbye dpı'ı kaldırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunu biliyorum ama oyunda pingime sebep oldu
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 620 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 Oyunda etkilememesi lazım? Techolay'in bu konuyla alakalı başka videosu var onu izleyebilirsin. lusie dedi: Hocam bunu biliyorum ama oyunda pingime sebep oldu Genişletmek için tıkla...
Oyunda etkilememesi lazım? Techolay'in bu konuyla alakalı başka videosu var onu izleyebilirsin. lusie dedi: Hocam bunu biliyorum ama oyunda pingime sebep oldu Genişletmek için tıkla...
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.657 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 imamparator61 dedi: Oyunda etkilememesi lazım? Techolay'in bu konuyla alakalı başka videosu var onu izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wirestock kullanıyor bu program, güvenilir mi?
imamparator61 dedi: Oyunda etkilememesi lazım? Techolay'in bu konuyla alakalı başka videosu var onu izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wirestock kullanıyor bu program, güvenilir mi?
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 620 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #6 lusie dedi: Wirestock kullanıyor bu program, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... evet.