umutq7 Femtopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:46 #1 GoodbyeDPI açılıyor ama Discord vs açılmıyor. Birkaç video izledim GoodbyeDPI kurdum ancak açılmıyor. Uygulamalar internetim kentnetti HiperNet oldu kentnet iken de yine çalışmamıştı. Bilen varsa yardımcı olsun.
GoodbyeDPI açılıyor ama Discord vs açılmıyor. Birkaç video izledim GoodbyeDPI kurdum ancak açılmıyor. Uygulamalar internetim kentnetti HiperNet oldu kentnet iken de yine çalışmamıştı. Bilen varsa yardımcı olsun.
Çözüm DaisakuKuze Salı 21:56 umutq7 dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Kaspersky av yazılımı. Böyle yazdığınızdan yola çıkarak olmadığını düşünüyorum. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. bunu yükleyip bunun ile girmeyi dener misiniz Discord'a.
umutq7 dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Kaspersky av yazılımı. Böyle yazdığınızdan yola çıkarak olmadığını düşünüyorum. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. bunu yükleyip bunun ile girmeyi dener misiniz Discord'a.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.095 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek Salı 21:52 #2 Kaspersky var mı? Artı 0 Eksi
KS KS umutq7 Femtopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:54 #3 Yok yüklü değil. Artı 0 Eksi
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.095 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek Salı 21:56 #4 umutq7 dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Kaspersky av yazılımı. Böyle yazdığınızdan yola çıkarak olmadığını düşünüyorum. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. bunu yükleyip bunun ile girmeyi dener misiniz Discord'a. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 20:06 Artı 0 Eksi Çözüm
umutq7 dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Kaspersky av yazılımı. Böyle yazdığınızdan yola çıkarak olmadığını düşünüyorum. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. bunu yükleyip bunun ile girmeyi dener misiniz Discord'a.
KS KS umutq7 Femtopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:38 #5 DaisakuKuze dedi: Kaspersky av yazılımı. Böyle yazdığınızdan yola çıkarak olmadığını düşünüyorum. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. bunu yükleyip bunun ile girmeyi dener misiniz Discord'a. Genişletmek için tıkla... Reis nasıl yapacağım zahmet olmazsa aşama aşama anlatır mısın? Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Kaspersky av yazılımı. Böyle yazdığınızdan yola çıkarak olmadığını düşünüyorum. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. bunu yükleyip bunun ile girmeyi dener misiniz Discord'a. Genişletmek için tıkla... Reis nasıl yapacağım zahmet olmazsa aşama aşama anlatır mısın?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.095 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:41 #6 umutq7 dedi: Reis nasıl yapacağım zahmet olmazsa aşama aşama anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
umutq7 dedi: Reis nasıl yapacağım zahmet olmazsa aşama aşama anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS umutq7 Femtopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:01 #7 DaisakuKuze dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler reis oldu. Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler reis oldu.