GoodbyeDPI ban sebebi olur mu?

Shieru

Decapat
Daha fazla  
Goodbye DPI kullanıyorum ancak Fortnite'dan vs ban yiyenler olmuş. LoL ve r6s oynarken kullanmayı düşünüyorum öteki oyunları oynarken kapalı olacak. Ancak bu oyunlarda da ban yiyip yemeyeceğimi bilmiyorum var mı bilgisi olan.

Roblox kapandığından beri sistemimde bu hizmetleri kesintisiz kullanıyorum. Fortnite, CS 2, Rainbow Six Siege ve Black Ops 6 gibi oyunları aktif olarak oynadım. Herhangi bir problem olmadı.
Bu hizmetlerin yasak olduğunu belirten herhangi bir sözleşme maddesi bulunmuyor.

Aynısını ben de düşünüyorum. Fortnite'da ban sebebi olduğunu nereden duydunuz acaba? Benim de merak ettiğim bir konu.

Bir arkadaşım bir Facebook grubunda dönen bir konuşmayı attı SS olarak eleman Fortnite'dan ban yemiş goodbye DPI balonu patladı diye atmış

Roblox kapandığından beri sistemimde bu hizmetleri kesintisiz kullanıyorum. Fortnite, CS 2, Rainbow Six: Siege ve Black Ops 6 gibi oyunları aktif olarak oynadım. Herhangi bir problem olmadı.
Bu hizmetlerin yasak olduğunu belirten herhangi bir sözleşme maddesi bulunmuyor.

CODBO6'yı bende oynuyorum ancak oyunun çalışmadığını duydum bu DPI açıkken denemedim ama şahsen bilmiyorum

Roblox kapandığından beri sistemimde bu hizmetleri kesintisiz kullanıyorum. Fortnite, CS 2, Rainbow Six: Siege ve Black Ops 6 gibi oyunları aktif olarak oynadım. Herhangi bir problem olmadı.

Black Ops 6 da hata veriyor Superonline da nasıl girdiniz acaba oyuna Superonline için olanı kullanıyorum şu an sadece Black Ops 6 da sıkıntı yapıyor.

@taxak1, Türk Telekom kullanıyorum. Bende herhangi bir sorun olmuyor. Özel olarak yaptığım bir şey yok.

Roblox kapandığından beri sistemimde bu hizmetleri kesintisiz kullanıyorum. Fortnite, CS 2, Rainbow Six Siege ve Black Ops 6 gibi oyunları aktif olarak oynadım. Herhangi bir problem olmadı.
Hocam neden yalan soyluyorusunuz herhangi bir cod oyununa goodbyedpı ile giriş yapamazsınız yasak cunki oyun acılmaz.Anti cheat sistemi izin vermiyor.

Black Ops 6 da hata veriyor Superonline da nasıl girdiniz acaba oyuna Superonline için olanı kullanıyorum şu an sadece Black Ops 6 da sıkıntı yapıyor.

Yasak hocam orada arkadaş sallıyor kafasından. CoD Black Ops 6 ya giremezsin bile anticheatte kalıp kapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı