zLightmare1 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Discord yasaklandığı için goodbyedpi kullanmayı düşünüyorum ama Riot Games bilgisayarın çekirdeğine kadar taradığı için ban yer miyim yemez miyim emin olamadım. Steam vb. platformlarla alakalıda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Discord yasaklandığı için goodbyedpi kullanmayı düşünüyorum ama Riot Games bilgisayarın çekirdeğine kadar taradığı için ban yer miyim yemez miyim emin olamadım. Steam vb. platformlarla alakalıda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
GoekhanA Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 14 Ekim 2024 #2 Hayir, ben TTNET kullanirken kullaniyordum hic bir sey olmadi. Suan Comnet'e gectim ve comnet'de erisim engeli yok. Istersen hatta DNS ayari deneyebilirsin bazen erisim engelini kaldiriyor. GoodbyeDPI sadece istekleri modifiye ediyor örnek olarak google.com'u GoOgle.com yapiyor gibi
Hayir, ben TTNET kullanirken kullaniyordum hic bir sey olmadi. Suan Comnet'e gectim ve comnet'de erisim engeli yok. Istersen hatta DNS ayari deneyebilirsin bazen erisim engelini kaldiriyor. GoodbyeDPI sadece istekleri modifiye ediyor örnek olarak google.com'u GoOgle.com yapiyor gibi