GoodbyeDPI bilgisayara sızmış olabilir mi?

Ziqx

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım az önce Rainbow Six oyununu indirdiğini ve bilgisayarın bir anda siyah ekran olduğunu söyledi ve aynı zamanda masaüstü fotoğrafının değiştiğini fark etmiş. Dün GoodbyeDPI adlı programı indirmişti, bundan kaynaklandığını düşünüyoruz. Bundan olabilir mi? Ve birinin bilgisayarımıza sızdığını nasıl anlarız?

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI'i eger kendi kaynagindan indirseydiniz bir sey olmazdi ancak oyle yapmamissiniz.

RAT virusu olabilir ancak oyleyse tum sifreler, kredi kartlari zaten gitmistir.
Malwarebytes ile bilgisayari taratmayi deneyin.

GoodbyeDPI'i eger kendi kaynagindan indirseydiniz bir sey olmazdi ancak oyle yapmamissiniz.

goodbydpi kullanan diğer arkadaşımız bize bu linki attı bizde oradan indirdik

fotoğraflar da gitmişmidir peki sızma gerçekleştiyse

kaspersky ile tarattık sadece bu çıktı goodbydpi

GoodbyeDPI yüzünden olduğunu sanmıyorum, başka bir sebebi olabilir. Ben de R6 oynarken GoodbyeDPI kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Aklıma gelen bazı sebepler şunlar:
  • Arkada hangi programlar çalışıyor?
  • Virüs programı kullanıyor musunuz?
  • Ekran kartı sürücünüz güncel mi?
Ayrıca bilgisayara birinin sızması düşük ihtimal, ancak görev yöneticisinde anormal şekilde çalışan bir şey var mı, kontrol edebilirsiniz.

Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.

1-Ts3,nvidiapp,mcaffe,epicgames,windowsdefender açık şuanda
2-Kaspersky kullanıyor anlık mcaffede yüklü
3-Güncel değil
4-Gözümüze anormal herhangi bir uygulama çarpmadı

Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.
Kaspersky dediğim gibi goodbydpi harici hata vermedi

Tam tarama yaptık

Yandex açılıyo bir yandan kafamız bulandı iyice???

Son düzenleme:

Sürücüleri güncellemekte fayda var ayrıca McAfee kullanmayın bence hocam herhangi bir virüs yazılımı sisteminize daha az yük bindirir. Kaspersky yeterli olur tam tarama sonucu temizse bir de Malwarebytes ve Malwarebytes
AdwCleaner yükleyip tam tarama yapın yine temiz çıkarsa Raibow'un anticheat yazılımıda sebep olmuş olabilir.

Yandex açılıyor bir yandan kafamız bulandı iyice?

Kaspersky kurarken Yandex kurmuş olabilirsiniz.

ya herşeyi anlarım da masaüstü fotoğrafı nasıl değişiyor yani ekrana çok alakasız bir fotoğraf gelmiş

Büyük ihtimalle evet öyle yapmış bende sen atınca farkettim

düz siyah renk olan şey bi anda Galatasaray ile alakalı fotoğraf gelmiş ama adam Fenerbahçeli

Bu nedenle sızmış olabilirler diye düşündük

Dediğim gibi Malwarebytes'la yapabiliyorsanız güvenli modda tam tarama yapın, tam tarama yapmadan önce tarama seçeneklerini kontrol edin bazı tarama kümelerini dışarıda tutabiliyor, tarama biraz uzun sürebilir. Sonucu yine buraya atarsınız Windows kendi kendine arka plan değiştirmez çünkü.

Desteğiniz için teşekkür ederiz format atıyoruz anlık. Tarama yapsak yine format atacaktık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…