Metrofm123 Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #11 Bugun bendede her zaman çalışan alternative çalışmayı bıraktı
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2025 #12 Metrofm123 dedi: Bugun bendede her zaman çalışan alternative çalışmayı bıraktı Genişletmek için tıkla... Ben Zapret'e geçtim valla. GoodbyeDPI fos olmuş çözemedim bir türlü.
Metrofm123 dedi: Bugun bendede her zaman çalışan alternative çalışmayı bıraktı Genişletmek için tıkla... Ben Zapret'e geçtim valla. GoodbyeDPI fos olmuş çözemedim bir türlü.
OğulKağanReisTR35 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #13 Kyomi dedi: Bende de çalışmıyor bugün DPI yöntemi denedim olmadı. Sadece Discord'da çalışmıyor sitelerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki de bozuk ve bende de öyle uygulama olarak açılmıyor Roblox Discord falan ama site olarak açılıyor.
Kyomi dedi: Bende de çalışmıyor bugün DPI yöntemi denedim olmadı. Sadece Discord'da çalışmıyor sitelerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki de bozuk ve bende de öyle uygulama olarak açılmıyor Roblox Discord falan ama site olarak açılıyor.