Çözüldü GoodByeDPI çalışmamaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Captan.Max

Centipat
Yer
Turkey/İstanbul
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum. GoodByeDPI'yi yaklaşık bir hafta sorunsuz kullandım, ancak bir anda çalışmamaya başladı. İnternete bağlanamıyorum; bağlantı doğrudan kesiliyor. 'service_install_dnsredir_turkey' dosyasını kullanıyordum ve herhangi bir DNS ayarı değiştirmemiştim. Ayrıca güvenlik yazılımı da kullanmıyorum. Bu sorunun çözümü nedir?

Aynı şekilde denedim ancak yine çalışmadı.

YogaDNS yine açık olsun. Service remove dosyası ile GoodbyeDPI kaldırın. Şuradaki videodan bakarak Zapret yükleyin. Blockcheck adımını atlayın, videonun 6.25 dakikasında şu parametreyi kullanın:

--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4

Olmazsa 4 yazan yeri 3 yapın olmazsa 2 yapın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam az önce sdc ile DPI kapalı olsa da Discord'u açmayı başardım ama Roblox'u açamadım sebebini biliyor musunuz şimdi sizin çözümünüzü deneyeceğim.

Denedim yine olmadı.

Son düzenleme:
Selam az önce sdc ile DPI kapalı olsa da Discord'u açmayı başardım ama Roblox'u açamadım sebebini biliyor musunuz şimdi sizin çözümünüzü deneyeceğim.

Denedim yine olmadı.
SDC nedir bilmiyorum malesef. Zapret'i bu parametre ile Telekom'da kullananlar var o yüzden önermiştim. Olmadıysa VPN'siz çözüm olarak ByeDPI son çare.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekleme: Zapret'i tekrar denemek istersen şunu deneyebilirsin.
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=1 --dpi-desync-autottl=3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…