GoodbyeDPI çalışmıyor

MaelWeird

Decapat
Daha fazla  
Merhaba DNS dahil her şeyi değiştirmeme rağmen çalışmıyor. 2_any_country_dnsredir. CMD çalıştırdım yönetici olarak fakat olmadı DNS'imi 1.1.1.1 1.0.0.1 yaptım.
İnternetim Netmaster.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba DNS dahil her şeyi değiştirmeme rağmen çalışmıyor. 2_any_country_dnsredir. CMD çalıştırdım yönetici olarak fakat olmadı DNS'imi 1.1.1.1 1.0.0.1 yaptım.
İnternetim Netmaster.

Dnsinizi 1.1.1.1 yapmaniz onemli degil, CMD dosyasinin icindeki DNS'i degistirmeniz lazim,

1730106711159.png

İnternetim Netmaster.

Çevremdeki herkeste denedim Superonline kullananların bile sıkıntısını çözdüm ama kendim bir türlü bağlanamıyorum Superbox kullanıyorum bir çözüm yolu buldunuz mu Discord'un bir bugu sayesinde anca giriyorum o da biraz uğraştırıcı oluyor.

Ek olarak şu videoyu dener misiniz Superonline kullanan tüm arkadaşlarımmda çalıştı bu yol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürüm 6 için aşağıdaki değerleri girip dener misiniz? Bende bunu yapınca çalışmıştı.

Eki Görüntüle 2344902

Merhaba üniversite internetinde normal goodbye DPI ile giriş yapabiliyordum Discord'a ama yurda gelince ne yurt interneti ne de Superbox'um ile giriş yapamadım IPv6 DNS sunucusunu atığınız gibi girdim 2 sinede ama bir şey değişmedi hiçbir şekilde giriş sağlıyamıyorum.

Çevremdeki herkeste denedim Superonline kullananların bile sıkıntısını çözdüm ama kendim bir türlü bağlanamıyorum Superbox kullanıyorum bir çözüm yolu buldunuz mu Discord'un bir bugu sayesinde anca giriyorum o da biraz uğraştırıcı oluyor.

Ek olarak şu videoyu dener misiniz Superonline kullanan tüm arkadaşlarımmda çalıştı bu yol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki şeyleri denedim fakat şu şekil bir error veriyor:
Error opening filter: 3 The System cannot find the path specified.
Ne yapmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı