westN321 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #11 Tunamus101 dedi: Denedim ama çok değişmedi. WARP olmadan kullanabileceğim bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Farklı VPN'lerle deneyebilirsiniz. Fakat internetinizi yavaşlatabilir. Opera tarayıcısını kullanıyorsanız kendi VPN'si ile tarayıcı üzerinden girmeyi deneyebilirsiniz.
Tunamus101 dedi: Denedim ama çok değişmedi. WARP olmadan kullanabileceğim bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Farklı VPN'lerle deneyebilirsiniz. Fakat internetinizi yavaşlatabilir. Opera tarayıcısını kullanıyorsanız kendi VPN'si ile tarayıcı üzerinden girmeyi deneyebilirsiniz.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.947 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #12 Ethernetle giriyorsanız Wi-Fi ile, Wi-Fi ile giriyorsanız ethernet ile dener misiniz? Bir de Türkiye versiyonunda 2 farklı sürüm var. Diğerini de denediniz mi?
Ethernetle giriyorsanız Wi-Fi ile, Wi-Fi ile giriyorsanız ethernet ile dener misiniz? Bir de Türkiye versiyonunda 2 farklı sürüm var. Diğerini de denediniz mi?
Tunamus101 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #13 Crownguard dedi: Ethernet'le giriyorsanız Wi-Fi ile, Wi-Fi ile giriyorsanız Ethernet ile dener misiniz? Bir de Türkiye versiyonunda 2 farklı sürüm var. Diğerini de denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2. sürüm derken Superonline'dan mı bahsediyorsunuz?
Crownguard dedi: Ethernet'le giriyorsanız Wi-Fi ile, Wi-Fi ile giriyorsanız Ethernet ile dener misiniz? Bir de Türkiye versiyonunda 2 farklı sürüm var. Diğerini de denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2. sürüm derken Superonline'dan mı bahsediyorsunuz?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.947 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #14 Tunamus101 dedi: 2. sürüm derken Superonline'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. İnternetiniz SO olmasa da deneyin, belki çalışır.
Tunamus101 dedi: 2. sürüm derken Superonline'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. İnternetiniz SO olmasa da deneyin, belki çalışır.
tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 10 Ocak 2025 #15 Aynı problem bende de var Google Chrome üzerinden giriliyor sadece Discord'a uygulamadan açılmıyor ne yaptıysam çözemedim.
Aynı problem bende de var Google Chrome üzerinden giriliyor sadece Discord'a uygulamadan açılmıyor ne yaptıysam çözemedim.
AliErkutayK Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 15 Çözümler 1 13 Ocak 2025 #16 tigerr dedi: Aynı problem bende de var Google Chrome üzerinden giriliyor sadece Discord'a uygulamadan açılmıyor ne yaptıysam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kanka sen çözüm bulabildin mi?
tigerr dedi: Aynı problem bende de var Google Chrome üzerinden giriliyor sadece Discord'a uygulamadan açılmıyor ne yaptıysam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kanka sen çözüm bulabildin mi?
tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 16 Ocak 2025 #17 AliErkutayK dedi: Kanka sen çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda Intel'in yüklediği Killer diye bir şey varmış onu sildim düzeldi.
AliErkutayK dedi: Kanka sen çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda Intel'in yüklediği Killer diye bir şey varmış onu sildim düzeldi.