Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün 2 dakikalığına Discord'a girmek istedim sonra bari GoodbyeDPI kurayımda bir daha uğraşmam dedim ama galiba bir yerde hata yaptım.
Yardım eder misiniz?
GoodbyeDPI klasörünün içinde ''service remove'' adlı bir dosya olmalı. Ona tıklayarak mevcut kurulumu kaldırın. Kaldırdıktan sonra klasörü de silebilirsiniz.
Sonra aşağıdaki linkten indirin. Hiçbir işlem yapmadan önce linki dikatle okuyun, fazla uzun değil.
Tavsiyem linkte anlatılan seçeneklerden biri olan ==> Kurmadan çalışan yöntem'i kullanmanız.
Kursanız da olur ama bu durumda sürekli açık kalıyor. Kurmadan çalışan ise siz ne zaman isterseniz o zaman açılıyor.
Ek not: 3. parti antivirüs programı kullanıyorsanız GoodbyeDPI çalışmayabilir. Defender ile sorun yok @KeRoRuSh