Şimdi DNS ayarımı 1.1.1.1 olarak değiştirdim ve çalıştı. Ayrıca zaten Türkiye versiyonunu kullanıyorum, Superonline sahibi olduğum için. Ama sağ olun yine de.merhaba hocam goodbye dpi in türkiye
versiyonu var türk geliştirciler hazılamış tamamen aynı burda rehberi var ordan bakın isterseniz genede sorun olursa burdan sorun cveaplarım
burdan rehbere gidin
Merhaba hocam goodbye DPI'in Türkiye.
Versiyonu var Türk geliştirciler hazılamış tamamen aynı burada rehberi var oradan bakın isterseniz gene de sorun olursa buradan sorun cveaplarım.
burdan rehbere gidin
Şimdi DNS ayarımı 1.1.1.1 olarak değiştirdim ve çalıştı. Ayrıca zaten Türkiye versiyonunu kullanıyorum, Superonline sahibi olduğum için. Ama sağ olun yine de.merhaba hocam goodbye dpi in türkiye
versiyonu var türk geliştirciler hazılamış tamamen aynı burda rehberi var ordan bakın isterseniz genede sorun olursa burdan sorun cveaplarım
burdan rehbere gidin
Şimdi DNS ayarımı 1.1.1.1 olarak değiştirdim ve çalıştı. Ayrıca zaten Türkiye versiyonunu kullanıyorum, Superonline sahibi olduğum için. Ama sağ olun yine de.
Yeni gördüm, kusura bakma. Forumlarda gezerken birinin DNS değiştirmeyi önerdiğini gördüm ve benim için de işe yaradı. Bunun dışında bir şey yapmadım.Arkadaşım da Superonline kullanıyor ama sadece 1.1.1.1 DNS değiştirmesi işe yaramıyor.
Siz nasıl çözdünüz hem GoodbyeDPI hem de DNS değiştirerek mi?
Şimdi DNS ayarımı 1.1.1.1 olarak değiştirdim ve çalıştı. Ayrıca zaten Türkiye versiyonunu kullanıyorum, Superonline sahibi olduğum için. Ama sağ olun yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.