Çözüldü GoodbyeDPI çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beru

Femtopat
Daha fazla  
Normalde gayet düzgün bir şekilde çalışan program şu an çalışmıyor ve sebebini anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

1740123632725.png

Çözüm
merhaba hocam goodbye dpi in türkiye
versiyonu var türk geliştirciler hazılamış tamamen aynı burda rehberi var ordan bakın isterseniz genede sorun olursa burdan sorun cveaplarım

burdan rehbere gidin
Şimdi DNS ayarımı 1.1.1.1 olarak değiştirdim ve çalıştı. Ayrıca zaten Türkiye versiyonunu kullanıyorum, Superonline sahibi olduğum için. Ama sağ olun yine de.
merhaba hocam goodbye dpi in türkiye
versiyonu var türk geliştirciler hazılamış tamamen aynı burda rehberi var ordan bakın isterseniz genede sorun olursa burdan sorun cveaplarım

burdan rehbere gidin
Şimdi DNS ayarımı 1.1.1.1 olarak değiştirdim ve çalıştı. Ayrıca zaten Türkiye versiyonunu kullanıyorum, Superonline sahibi olduğum için. Ama sağ olun yine de.

Çözüm

Arkadaşım da Superonline kullanıyor ama sadece 1.1.1.1 DNS değiştirmesi işe yaramıyor.
Siz nasıl çözdünüz hem GoodbyeDPI hem de DNS değiştirerek mi?

Arkadaşım da Superonline kullanıyor ama sadece 1.1.1.1 DNS değiştirmesi işe yaramıyor.
Siz nasıl çözdünüz hem GoodbyeDPI hem de DNS değiştirerek mi?
Yeni gördüm, kusura bakma. Forumlarda gezerken birinin DNS değiştirmeyi önerdiğini gördüm ve benim için de işe yaradı. Bunun dışında bir şey yapmadım.

Arkadaşlar ben oris internet kullanıcısıyım. Türk Telekom alt yapısı kullanan bir firma ve ben de goodbye DPI yükleyip kuruyorum. GoodbyeDPI-0.2.3RC3-turkey şu versiyonun deniyorum ben ama hiçbiri çalışmıyor. Nasıl düzeltebiilirim? Ya internetim tamamen gidiyor ya da hiç açılmıyor. Update failed hatası veriyor Discord.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı