GoodByeDPI çalışmıyor

cLaws

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yazılım arkada çalışıyor görev yöneticisinde görebiliyorum ancak Discord'a giremiyorum. Tarayıcıdan da giremiyorum uygulamasından da. Yardımcı olursanız sevinirim. İnternet sağlayıcım vipnet özel firma ondan dolayı olabilir mi? Modem ayarlarında DNS seçeneği otomatik. Windows'un Ethernet ayarlarından DNS ayarını 1.1.1.1 yapıp denedim birçok şeyi denedim ancak olmadı.

Önce sisteminizde bulunan, daha önce indirmiş olduğunuz klasöre girin ve sevice remove dosyasına çift tıklayıp mevcut kurulumu kaldırın. Sonra klasörü de silin.

Aşağıdaki linke tıklayarak indirin. Tavsiyem kurmayın. BATCH olarak kullanın. (Ekli resimde kare içinde olan dosyalardan birine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıracaksınız ve kullanım süresi boyunca pencere açık kalacak.)

Nasıl yapılacağı ve diğer her türlü bilgi ikinci linkte mevcut. (İlk link kaldırıldı. Tek link var.)

GoodbyeDPI-Turkey sayfası, açıklamalar ve indirme linki.

Ek bilgi : Defender dışında bir virüs programı kullanıyor iseniz GoodbyeDPI çalışmayabilir.

Son düzenleme:

Ekteki indirme linkini açamıyorum.

PC yi yeniden başlatın.
DNS değiştirmiş iseniz otomatiğe alın veya YANDEX DNS numaralarını girin.
77.88.8.8
77.88.8.1
Bunlara rağmen çalışmıyorsa özel bir firma olan ISS nizden kaynaklanıyordur.
Hepsini yaptım olmuyor. Discord açılana kadar bekleyeceğim sanırım başka çarem yok gibi. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…