Çözüldü GoodbyeDPI çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

büyük hilmi

Hectopat
Daha fazla  
Dün GoodbyeDPI indirdim ve aç kapa yapılan versiyonu normalce çalışıyor ama servis kurulum çalışmıyor. Sebebini anlamadım (Superonline kullanıyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle size yardımcı olmak isterim daha detaylı bilmem için nspa. CPL'den DNS değişimi yaptınız mı?

Eğer yapmadıysanız sırasıyla adımları söylüyorum Windows + r tuşlarına basın.

ncpa.cpl yazın sonrasında açılan sekmede ana Ethernet yerinizi seçin seçtikten sonra.

Özelliklere tıklayın özellikler sekmesinde interner protokol sürümü 4 (IPv4) yazan yeri bulun ve tıklayıp özellikler deyin ardından.

Açılan sekmede aşağıdaki DNS sunucu adresini kullana tıkladıktan sonra 1. boşluğa 1.1.1.1 2. boşluğa ise 1.0.0.1 yazın sonrasında kaydedip çıkın ardından.

Tekrardan Ethernet yerinde bu sefer internet protok sürümü 6 yazan yeri bulun aynı işlemleri yapın DNS boşluğuna 1. tarafa 2606:4700:4700:1111 - 2 tarafa da 2606:4700:4700:1001 yazın kaydedip çıkın kaydettikten sonra CMD'yi açın ardından Ipconfig /release yazın internetiniz gidecek sonrasında tekrardan gelmesi için Ipconfig /renew yazın bu işlemi tamamlayınca tekrardan olup olmadığını söyleyin.

Ben sildim geri yükledim çalıştı.

Bunun sebebi genelde bilgisyarı yeniden başaltınca uygulamanın arka planda çalışmayı durdurması bunun çözümü aslında services.msc yazıp oradan GoodbyeDPI bulup sağ tıkladıktan sonra başlat demek silip yüklemenize gerek yok

Bazıları hesabın çalınır falan diyordu da.

@Ardaaa2131 IPV6 kısmında geçerli bir ip adresi değildir diye hata verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…