wkaanns

Picopat
Daha fazla  
GoodbyeDPI Türkiye ve orijinal olarak en son sürümlerini denedim. WARP'sız çalışmıyor -5 olayınıda yaptım yine işe yaramıyor. DNS ayarlarım ayarlı şekilde. Türk Telekom fiber kullanıyoruz. WARP'sız giriş yapamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Buradaki çözümü uygula.

Yogadns falan diyor güveli midir bilmiyorum ben dosya yuklemeden DNS kullanıyordum daha sağlıklı diye başka bir çözümü yok mu?

Yogadns falan diyor güveli midir bilmiyorum ben dosya yuklemeden DNS kullanıyordum daha sağlıklı diye başka bir çözümü yok mu?
Şu program yüklemeye karşı inadı nedir üyelerin anlamadım. Bir de programlar güvenli diye ikna etmeye çalışıyoruz. İster yapın ister yapmayın siz bilirsiniz.

Şu program yüklemeye karşı inadı nedir üyelerin anlamadım. Bir de programlar güvenli diye ikna etmeye çalışıyoruz. İster yapın ister yapmayın siz bilirsiniz.

Bu programla alakalı bir şey değil herhangi bir program olsa da ve ben bilmiyorsam sorardım bunu eğer bilgisayarını emeğinle aldıysan anlarsın neden her programı bu kadar dikkatlice sorduğumuzu ayrıca soruma çözüm vermeyeceksen ilanı boşa yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…