5 551848 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 652 13 Mayıs 2025 #11 viiikboncuk dedi: Şu an servisi yükleyip yeniden başlatacağım. Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam bende çalışmıştı bu konuda bilgisi olan birisi Discord'dan yardımcı olabilir size.
viiikboncuk dedi: Şu an servisi yükleyip yeniden başlatacağım. Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam bende çalışmıştı bu konuda bilgisi olan birisi Discord'dan yardımcı olabilir size.
viiikboncuk Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #12 551848 dedi: Bilemiyorum hocam bende çalışmıştı bu konuda bilgisi olan birisi Discord'dan yardımcı olabilir size. Genişletmek için tıkla... Diğer tüm arkadaşlarımınki çalışıyor ama neyse o zaman Discord'u web sitesinden kullancaz.
551848 dedi: Bilemiyorum hocam bende çalışmıştı bu konuda bilgisi olan birisi Discord'dan yardımcı olabilir size. Genişletmek için tıkla... Diğer tüm arkadaşlarımınki çalışıyor ama neyse o zaman Discord'u web sitesinden kullancaz.